Khamis, Mei 26, 2011

PICK UP LINE MUSLIMIN

Gua tak berapa ada idea hari ni. Jadi gua buat senarai 10 pikap line muslimin yang gua kutip dari #PickUpLineMuslimin di Twitter.

  1. "Assalamualaikum, tak jawab berdosa."
  2. "Saya akan sentuh awak di tempat yang takkan membatalkan wudhu' awak, iaitu hati.
  3. " Telah masuk waktu solat fardhu Asar (16:37) bagi kawasan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur & yg sewaktu dengannya"
  4. "Rukun nikah ada lima: Aqad, wali, dua orang saksi, saya dan awak."
  5. "Nur Kasih the movie tinggal couple seat je, awak ok ke?"
  6. "Tak perlu takut dengan JAIS, mereka pun makhluk seperti kita.
  7. "Kahwinlah dengan Pak Aji, Insyallah selamat dunia akhirat"
  8. "Saya memang hari-hari doa agar dapat Hidayah." (Boleh guna jika awek nama Hidayah je)
  9. "Saya mayor foursquare Masjid Shah Alam
  10. "Bapak awak pengganas ke? pasal awak memang meletup."

Gua harap ayat-ayat di atas dapat membantu kalian mendapat jodoh dengan awek yang solehah. Amin.

23 ulasan:

pizli berkata...

"Saya akan sentuh awak di tempat yang takkan membatalkan wudhu' awak, iaitu hati. - Jiwang betul tapi macam boleh berjaya je..

basikal berkata...

terasa gak..hehe

frwls berkata...

"Saya mayor foursquare Masjid Shah Alam"

bahahhahahaha

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

"Saya akan sentuh awak di tempat yang takkan membatalkan wudhu' awak, iaitu hati.

Ni boleh guna ke kalau nak cakap dengan lelaki ni Tok?

XD

izzati fuad berkata...

mayor masjid shah alam? LOL! jadilah mayor masjidil haram terus. baru 'terror'..hehe

rasso berkata...

saya nak jadi jumper 4sq lah nanti cuti nie...nak gi masjid kat Maldives..

afrohead berkata...

tu dia no. 9... kah kah kah!

famia berkata...

Kah kah kah. Tok, nombor 2 tu betul-betul boleh buat gadis blushing! Cheesy gila... kalah pizza hut crusted cheese tu.

Ateeka Amer berkata...

ok mantap tips2 ni.

EZAN IDMA berkata...

amboi. haha

Amiene Rev berkata...

no.2 itu saya suka bangat.

Siti Zafira berkata...

1. mayor 4square? hahaha. rofl!

2. tak perlu takut dengan JAIS, mereka pun makhluk seperti kita. hahaha. rofl lagi. :p

kingbinjai berkata...

Ada ke org guna? Fiksen betul

Aku berkata...

test

Mat berkata...

tok rimau ni dengan tok rimau raja pelet tu satu perguruan ke?

yusrihashim berkata...

gua try..mlm nie..

MushroomCute@Mariea berkata...

Tok...ayat nak dpt pakwe soleh mcm ner plak Tok?

yuyu berkata...

saya nak beli buku la tok..

JARI YANG TERBARAI berkata...

okey, petang ni gua pg ngajar gua praktis kat ustazah kat skolah. mana la tau berkesan

u l t r a b a e berkata...

xde penah pun org guna kat saya tokk..adakah saya tak solehah?

VFN berkata...

ala.. untuk laki je ke?
untuk pompuan? ;)

Mat Jan berkata...

gua suka number 2 dan number 4.

number 10 tu tak muslimin sangat - http://www.facebook.com/pages/Is-your-dad-a-terrorist-Because-you-are-the-bomb/107316245978024

cacah berkata...

kelakar la tok... :)

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin