Rabu, Julai 31, 2013

UPDATE PAKSAAN

Aku tahu menulis akan melatih aku untuk menulis dengan bagus. Kena banyakkan menulis. Aku paksa diri update blog ini.

1. Aku dan kawan-kawan JB sketchers pergi draw stesen keretapi lama Johor Bahru. 13/7/2013


2. Aku ada pergi Penang. Ada draw juga. Mmm.. aku tak payah lapor dan post foto di sinilah. Ada di Tumblr gambarnya.

3. Melakar ni dah mula sebati dengan aku macam bernafas jadi tak perlulah aku kongsi banyak2 sangat. Rasa macam lapor, hari ini aku bernafas ikut hidung.

4. Melakar beramai-ramai dengan sendirian berbeza. Beramai-ramai ini banyak belajar antara satu sama lain.

5. Hari ini aku bernafas macam biasa, ikut hidung.

Itu sahaja aku nak lapor.

Tiada ulasan:

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin