Selasa, Ogos 28, 2007

OGOS 28

Aku memandang kalendar. Aku memandang ke cermin.

Refleksi lelaki dalam cermin memandang kepada aku.

Aku senyum, "Selamat menyambut hari warga emas."

Refleksi lelaki dalam cermin membalas senyuman aku.

9 ulasan:

spyz berkata...

dangdut/karaoke or yasin?

saja nak test

hehe...

artisticklytouch berkata...

ya...selamat hari warga emas

warga tua teras masyarakat..

Aku Bukan Bidadari berkata...

Happy Birthday to you.. semoga panjang umur.. dan beroleh kegembiraan dan kebahagiaan.. selamanya

chech_mak berkata...

Happy --th birthday :) May you produce more award-winning shorties.

ayobkelubi berkata...

selamat hari lahir tok. selamat semuanya. iskhh 3 hari lagik jek.kalau tak sempoiii.

.:HalogAmora:. berkata...

happy belated b'day.....muda d hati...ceria d wajah :D

Roti Kacang Merah berkata...

range warga emas tu dari berapa umurnya?

coz i don't think my husband realises dia pun dah warga emas if YOU are already warga emas, know what i mean. heh.

anyway, hope you had a great day, Tok!!!

sinaganaga berkata...

Orang kata, orang tua kalau mengarah sendrik filem - bagus sekali hasilnya. So, bila lagi?

amyz! berkata...

Warga emas? Saya dah bayangkan TokR pakai gigi palsu emas tadi~

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin