Ahad, Julai 18, 2010

AFIMON HILANG DI JUSCO


Afimon memang tidak boleh duduk diam. Pantang lepa je, dia lari. Semalam dia hilang dua kali di Jusco Bukit Indah. Jenuh kami cari.

Sekali tu kami jumpa di dalam kedai buku. Dia sedang baca buku kartun bahasa cina.

Sekali lagi kami jumpa dalam kedai Brand Outlet, meniarap bawah rak baju RM50 dua helai. Merajuk tak dapat aiskrim punya pasal.

Aku nak daftar budak ni dalam GPS. Senang cari kalau dia hilang lagi.

12 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

meniarap bawah baju tu mesti ikut abahnya.tapi abahnya meniarap bawah baju dalam.hehe..


p/s: anak aku pun sama.itu hari hilang kat tesco.seb baik pak guard jupe dan buat pengumuman.abis seme org tengok.huhu

Shukri berkata...

tok, kena letak gps kat afimon..apa2 senang nak cari..

kemat berkata...

tok dah mencetus idea pada pencipta teknologi.. kalau idea ini berjaya, memang ramai yang beli... tapi susah la aku nak main sorok-sorok ngan isteri ..heheh

LORD ZARA 札拉 berkata...

Tag dia sekali tok~

he he he~

ayobkelubi berkata...

untuk permulaan.

selitkan telefon tok ke dalam poket atau ikat di keliling pinggang afimon. pastikan tok memakai talian maxis serta isteri tok juga. aktifkan friendfinder di telefon tok.

siap.

kalau dia hilang sampai ke stulang pun. tok masih lagik boleh jumpa dia.

sementara itu.

Mon-mon yang lain tok boleh kerahkan tenaga dan akal untuk buat human GPS. pastikan royalti yang bakal diterima boleh menampung cicit Mon-mon tok nanti.

terima kasih.

faizal berkata...

jgn lupa,daftar kat gugle maps skali...

NONIE ABDUL AZIZ berkata...

hahahaha..betul la rasanya mesti ikut bapaknya punya perangai...daftar tok jgn tak daftar itupun kalau buleh!!hikhikhik

Jimi & Dia berkata...

kalau boleh daftar memang senang gile dimasa hadapan.

saudagar gaRAM.. berkata...

baru tak dapat aiskrim..agak2 kalo dia mintak play station dah tu tak dapat,apacer?

naya tuuu...

landaklaut berkata...

halah halah.. kesian afimon.
hahaha idea pasang GPS tu mmg menarik la tok. nak pasang jugaklah kat anak saya.

Pegawai Khalwat berkata...

Nak kejam tapi efisien lagi, try hang implan transponder dalam kulit dia.

Takpun bagi saja dia bawak Black Box macam dalam kapal terbang tu.

fndrocka berkata...

sunatkan aje dia tu

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin