Rabu, Disember 22, 2010

PELACUR ATAU IBU ANJING

Setiap pagi gua akan melalui jalan yang sama untuk pergi kerja. Kalau kena pada waktunya, gua akan terserempak dengan penunggang motor berjeket biru muda. Pagi tadi gua jumpa dia lagi. Dia tidak merempit laju. Dia bawa bawah had laju kebangsaan. Ambil lorong kiri sekali. Gua snap gambar dia dari belakang.




Sunting foto, bagi fokus lagi.

Boleh baca tak apa yang tertulis dekat belakang baju pakcik ni? Kalau tidak ada keyakinan diri tahap Gaban memang tidak boleh pakai jeket ada perangai macam ni. Wicked!

Tetapi, gua rasa pakcik ni sebat je jeket kat bundle. Dia tak tau pun makna tulisan tu.

11 ulasan:

iHayat berkata...

lol. snap this, bitch! *as u snap a photo of him*

Aku berkata...

Salam Tok,
Jaket tu mungkin dah kena bleach, perkataan asal mungkin lain sikit...hahaha

Amy Z! berkata...

Haha.
Dia sebat aje masa beli kat bundle tu.

Mcm hip aje BITCH ni. Haha.

NONIE ROSSI AZIZ berkata...

hahaha...dia ni NGO yang memberi perlidungan kepada bekas2 bitch kot tok..mungkin sedikit sebanyak bila dia bakai baju ni bitch yg nak taubat datang jumpa ngan dia...:D

shakila mubarak berkata...

brand ni mmg ade kat us

@rep berkata...

wow.. sweet

tasekM berkata...

ha ha.

gua syak pun dia main sebat je tu..



.

.:HalogAmora:. berkata...

... i rasa pun mcm tu. haha

Hambali ® berkata...

gua syak dia ingat perkataan tu maksud dia pantai (beach)

afrohead berkata...

bitch ni brand skateboard tok.
top jugak la brand ni.
kira pakcik ni boleh kata hip jugak la.
ataupun masa muda-muda dulu dia merupakan seorang skater..

heheh

Siti Zafira berkata...

Hihi. Sempat je eh Tok snap.

Alah Tok, pakcik tu sebenarnya seorang yang pengasih.

Dia tak suka judge bukan-bukan. Dia tak suka menjadi bias. Dia hanya pencinta kedamaian. Semua manusia pakcik tu layan sama rata. (*__^)v

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin