Rabu, April 04, 2012

KLCC TERBAKAR

KLCC terbakar. Mmm sebenarnya bukan la menara KLCC tapi bahagian Suria KLCC sahaja. Good news. Hanya kebakaran kecil. Tiada kemalangan jiwa berlaku.

PHOTO: Part of KLCC on fire today via @aimranhamid


Semua orang sayang KLCC sebab dia mercu tanda kebanggaan negara. Pun begitu, ramai juga yang benci KLCC sebab barang-barang di situ mahal-mahal belaka. KLCC ni macam bekas makwe yang tinggalkan kita. Kita sayang dia tapi kita tidak boleh miliki dia.

Bila kita sebut KLCC terbakar, kita rasa nak mempersendakan dia.

Kita lihat apa senda di Twitter tentang ini.

Eleh KLCC terbakor sikit kecoh, kat jb Komtar roboh semua orang buat derk jek... @jimbotiram

KLCC terbakar aku tk kisah. Jangan Kinokuniya yang terbakar sudah. @aimannnn
klcc terbakar #Mestikenabuatanorang @abnzar

Adele was setting the fire to the KLCC. @noynaismail


org tgh hangat KLCC terbako ni. RT @hmetromy: Pelajar lelaki cedera ditetak: KULIM: Seorang pelajar lelaki berusia 18 tahun cedera ditetak.. @kaydaheartless

KLCC terbakar nampak di TL, hati terbakar siapa tahu? @tokrimau

That awkward moment when KLCC is on fire at the moment, a guy on a wheelchair appears and shouting "kita bako saja,bako saja.." -_- @facktura
Harap tiada laporan polis dibuat kerana mempersendakan KLCC.

1 ulasan:

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin