Selasa, April 16, 2013

LAB REPORT

Haemoglobin- merah  16.1 g/dl [13-18]
Platelet count- Kuning  262 [150-450]
White blood cell count - Putih 8.2 [4.3-10.5]
Neutrophil 52.2 % [40-75]
Lymphocyte 34.3% [20-45]
Eosinophil 3.6% [0-6%]
Monocte 9% [1-11]
Basophil 1.0% [0-2]

Glucose - Diabetis 4.5 [3.9-6.1]
Uric Acid- Gout405 [202-434]

Creatinine -Buah Pinggang 100 [51-115]
Urea -Buah Pinggang  4.6 [2.0-6.8]

Total Cholestrol 3.9 [<5.2]
Bad Triglycerides 1.10 [<1.7]
Good HDL Cholestrol 1.3 [ >1.1]
Bad LDL Cholestrol 2.1 [<2.6]

Alpha-fetoprotein ,  2.8 [<15.0]
Prostate Specific Antigen (PSA), total 1.06 [<2.5]
CEA - Usus/colon 0.5 [<3.0]
CA- pancreas 19-9 5.3 [<37.0]

Specific gravity urine 1.025 [1.002-1.028]
pH Urine 6.5 [4.8-7.5]

Protein Urine -Negative
Glucose Urine -Negative
Ketone Urine -Negative
Bilirubin screen Urine -Negative
Urobilinogen screen Urine -Normal
Nitrite Urine -Negative
WBC Urine 10 [0-3]
RBC, Urine (blood in urine) 10 [0-3]
Epithelial cell Urine - Nil
Bacteria Urine - Nil
Yeast Cell Urine - Nil

2 ulasan:

nabihah berkata...

tok cek darah kat mane? bape caj?

Tok Rimau berkata...

Lab report UTM Klinik. Free for staff.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin