Isnin, Oktober 09, 2006

SLMT HR RY


Semoga Ramadhan kali ini penuh berkat.

29 ulasan:

Tifani Teh berkata...

Tok,

Slmt Hr Ry.

Unsunghero berkata...

Salam Tok...nampaknya Tok pun sudah terikut-ikut budaya anak muda sekarang, mencemar bahasa. kembalilah ke pangkal jalan tok. tok tak perlu mengikut budaya songsang untuk terus popular...

Tanpa Nama berkata...

Tok, kena saman dengan DBP karang ni, erk! ke konsonan kat papan kekunci Tok mogok?

BooK berkata...

tk rm. slmt hr ry. tp hr ry n. ak tk blh blk. dkn ak nk pks. smg ak skss dgn brgy. hhh.

Sikenit Comel-AminBakish berkata...

Selamat Hari Raya!!!

tok, kenapa harimau tu macam anak rimau je, bukan cam tok-tok.. haha :D

Nizam Rusli berkata...

tak faham..

blue_cherry berkata...

Tok,

Selamat Hari Raye..

Duit raya ada tak tok? Kaler hijau pun ok laa..

he he

nani berkata...

btn?
biro tata negara ek!
emmmm....

esis berkata...

comel sungguh anak rimau tu. mana ketupat dengan mercun raya. atau lemang.

uh tipikal sungguh aku...

sinaganaga berkata...

Limau,
Selamat berpuasa. Selamat berbuka puasa. Selamat mengerjakan ibadah.

Lastly, jaga kandungan kolestrol!

rasso berkata...

Tok Rimau..

selamat berhari raya.. tinggal 10 hari je lagi...
ehehehe tak sabar nak raya kat rumah halaman ni..

Lan Rambai berkata...

dah wish selamat raya ni.. maknanya dah takder entri baru le ni Tok sampai raya? Takpelah.. Selamat Raya buat Tok Rimau sekeluarga juga

Tanpa Nama berkata...

hellemek tok, comel la katun rimau tuh. baru beli henpon baru ke ni? semacam je ejaan....

Slmt Hr Ry. Saya takde henpon baru...

dingin berkata...

selamat hari raya,
in advance.

el-Maaniq berkata...

eid mubarak

Mr PenyuBiru berkata...

Slmt Hr Ry 2 !

Tanpa Nama berkata...

salam ramadan juga.

tok, ko berpuasa blog juga ke?

angela berkata...

tok rimau
i dah reject offer utm. adalah sebab-sebab personal :)
so, buku-buku dan wang - ada dua opsyen:
a) saya gi jb utk visit tok
b) saya pas kat si rachel yg akan mulakan kerjayanya di utm lepas cuti deeparaya ni

kemat berkata...

awal tok ucap salam hari raya..apapun..saya nak ucap gak..maaf zahir batin..

tuan tanah berkata...

comel.

selamat hari raya tok.
maaf zahir & batin, fizikal & mental.

samurai berkata...

slmt hr ry tk rm!

Ron97 berkata...

saya mahu kad!!

Ms_B3rry berkata...

comeynya ghimau kat kad raya tu :D slamat raya jgk tok

Dhani berkata...

selamat lebaran.;)

gnela berkata...

Selamat Berhari Raya diucapkan untuk Tok sekeluarga.

hakim dirani berkata...

Salam Ramadhan Tok!
Rindunya raya di Malaysia.

rudy bluehikari berkata...

saman saman saman. :)

amyz! berkata...

Selamat Hari Raya. Ampun maaf atas segala salah dan khilaf. Moga berbahagia di Aidilfitri. :-) Salam utk Kak Tin & Moon2 semua ya? :-)

WaWa berkata...

Tok,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Semoga bergembira di hari raya.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin