Ahad, Julai 31, 2011

GANGGUAN ON SALE NOW

Klik untuk besarkan
Hampir setahun kita tunggu buku ini keluar.

Harga buku RM15 + Shipping RM5 = RM20.
Pesan buku dgn hubungi penulis:

1. kumprinxATgmail.com,
2. miszazieATgmail.com,
3. nashiqahATgmail.com,
4. fikri.mistiATgmail.com,
5. msay_5ATyahoo.com,
6. akulerdonATgmail.com,
7. rahiminidrisAThotmail.com,
8. gua.kringetATgmail.com,
9. kusyihirdanATgmail.com

10. tokrimauATgmail.com (Stock Available but Fast Selling) SOLD OUT


Assalamualaikum,


Transaksi Jualbeli Buku Gangguan dengan Tok.
Transfer/Deposit RM20 ke
Bank: akaun Saving CIMB.
No Akaun: 0104 0059596 526
Nama: Ghazali Bunari (Agen Tok)
E-mel Notification:tokrimauATgmailDOTcom
Tel: 012-7367772


Selepas transaksi berjaya, sila e-mel dgn tajuk: SAYA DAH BAYAR GANGGUAN
a) tarikh dan butir transaksi (tarikh, masa, lokasi etc.)
b) nama penuh, telefon dan alamat penuh untuk saya pos Gangguan.


Kadang2 duit masuk tapi saya tak terima e-mel. Tok tak tahu nak pos ke mana buku tu.


Terimakasih kerana menyokong Gangguan.

PS
Ada orang deposit duit ke bank tapi takde bagitau alamat. Kira sedekah ke ni?


12 ulasan:

Nani Othman berkata...

this is not to be sold in bookstores?

Tok Rimau berkata...

Tiada di kedai2 buku. Beli online sahaja.

sero berkata...

tok... maybank punye akaun mane?...

Tok Rimau berkata...

Takde akaun Maybank. Sila buat interbank transfer.

wunan berkata...

tok,

check emel, sy dah send segale butiran.

tak sabar nak bace ni....

Tok Rimau berkata...

Wunan,
Emel x diterima. Sila emel semula.

wunan berkata...

tok...

ade problem bile send emel la... ade emel lain tak?..

Tok Rimau berkata...

Rasanya awak salah tulis,

tokrimauATgmailDOTcom

alternatif email

harimaujATyahooDOTcom

wunan berkata...

Tok...

maaf, cube periksa emel balik... rase dah ok kot, Admin Gmail ni saje je nak bergurau kot

Fazrol Bin Che Isa berkata...

Salam Tok, Masih ada stok ke?

diskopi berkata...

Mohon maaf. Tumpang singgah sekejap untuk berita terbaek!

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi bersih yang konfirm tak skema (nak kata kool, poyo la pulak) “melawan atas jalan bukan hanya atas talian” + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau korang berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Korang boleh jugak download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook korang untuk publisiti yang lebih luas.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan korang yang kat online mahu pun kat offline!

Terima kaseh.

DeeN berkata...

Salam,

Memang selalu terlambat. Tok, ada lagi dak buku GANGGUAN neh? Kalo ada nak (beli) satu, boleh?

DeeN
http://nuraddeen.blogspot.com

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin