Selasa, Mei 23, 2006

DUET SPYZ & RIMAU


Video oleh Op

Untuk persembahan terbaik hanya Attokz, yang menyanyi berdiri belakang tiang, hampir menumpaskan kami. Pun begitu pengalaman juga memberi nilai tambah. Aku dan Spyz berlagu dengan kemaruk penuh semangat. 100% emosi. Jika tidak dibendung, harus kami goyang gerudi malam itu.

Abdullah Jones, mungkinkah kamu tuliskan lirik untuk album sulung kami nanti?

LAWATAN SAMBIL BELAJAR
Awek ini macam patung. Sungguh. Dia juga ke Pangkor.

10 ulasan:

Pegawai Khalwat berkata...

Goyang gerudi?

Pinggulnya harus lebar dong, baru bisa gerudi.

Psss... aku jeles sebab tak bole pegi Pangkor, tak bole makan sotong kering, tak bole karaoke.

ontahsapo berkata...

picing ok. cuma persembahan tu kena kawal sikit jgn over. lain lain semua kira ok la...

Lan Rambai berkata...

Yang baju biru pakai spek tu Tok ker? Naper macam ada sikit delay je tune tu hahahaha

dugongsenyum berkata...

Terima kaseh kepada Tok yang mengajak dan menawarkan tiket ke Pangkor kepada aku. Sori aku tak dapat ikut pasal ada aral melintang di atas katil dan di muka pintu. Nanti abis projek JK-2 jom kita karaoke, dengan Naga kalau dia nak hak hak hak

Ron97 berkata...

hmm..
mereka mereka yang berangan menjadi master of popet

spyz berkata...

sesungguhnya versi 'aku cinta, kepadamuuuu...' kau lebih feel dari pakcik tu.. haha..

.:HalogamoRa:. berkata...

Yo! tok! tersenyum kambing wa. macam ni la untuk yg nyanyi duet tu...satu je pitching ke laut...jgn mara arrr

apa apa pun janji sume happy.

Tok Rimau berkata...

Orang yang berprinsip tidak ikut orang. Tidak menari mengikut gendang. Tidak menyanyi ikut muzik.

Muzik yang kena ikut aku.
Ha ha ha!

abdullahjones berkata...

untuk kamu jali, apa saja! minta, nescaya saya berikan.

p/s: saya tidak dapat menikmati video itu kerana terputus-putus, boleh emailkan kepada saya?

Tifani Teh berkata...

apa? lagu kena ikut otai... ha ha ha!

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin