Rabu, Mei 24, 2006

PUJI

Jali: Sal, lihat ni gambar yang aku ambil.

Jali menunjukkan LCD Display kepada Sal.

Sal: Oh! Mahu dipuji. Cantiknya kau ambil gambar. Framingnya bagus. Tepat.

Jali: Hampeh! (Dia boleh baca fikiran aku pulak.)

LAWATAN SAMBIL BELAJAR
Pegawai Khalwat, kau boleh jual papan yang kau gergaji tu di ETSY: Your place to buy and sell handmade product.

9 ulasan:

semut berkata...

jali memang pandai membaca pemikiran orang yang berpura2. tahniah untuk jali.

BooK berkata...

tokr:
kadang-kadang. aku pun pandai jugak baca fikiran orang ni.

.:HalogamoRa:. berkata...

mm...kdg2 blh agak

amyz! berkata...

:lol:
jadi, benarlah Jali tu mmg suka dipuji-puji? :-)

Ron97 berkata...

kau salah kerana tanya sal
dia mmg psiko
hahaha

aik, tak cukup 4 hari lg ni peram idea

daun berkata...

Ini lah dia si Jali-Jali..

blackpurple berkata...

Gambar apalah agaknya...?

Pegawai Khalwat berkata...

Cerita orang yang ke Pangkor,
Aku tak reti nak campor.

Budak Johor berkata...

LCD itu "Liquid Crystal Display", jadi aku pernah diketawakan oleh Mat Saleh bila sebut LCD Display.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin