Sabtu, November 18, 2006

RAPAT GENG JURNAL

PERJUMPAAN GENGJURNAL 2006
Sempena Geng Jurnal Separuh Dekad

18 ulasan:

BooK berkata...

aku tak leh datang!!!!!!!!!!!!

amirahsyuhada berkata...

MACAM cantikkk je rapat ni, tapi segan lah ...siapalah hamba..

Op berkata...

hamba rasa hamba nak datanglah ke RAPAT tahun ni.

Pegawai Khalwat berkata...

Jauh, di samping ada komitmen tugas hakiki.

Kirim salam ja.

dugongsenyum berkata...

boleh ke rapat-rapat ni? kang batal pulak air sembahyang kang hihihihi

Nizam Rusli berkata...

aku follow kau ye tok?

Red Mummy berkata...

tok

yr entry ni was posted on november 18?

biar benaq?


akak red

ontahsapo berkata...

boleh pekena nasik lemak cikgu ni...

Seniman Jalanan berkata...

kat sebelah KSS tu ade nasi lemak power, nama tmptnya city garden.
nasi lemak sebungkus 60 sen.
lauk blh tambah.
lagi power dr nasi lemak cikgu nie.
Tok kalau smpi KL sms lah. insyaallah join kalau tok sms.

Sikenit Comel-AminBakish berkata...

Selamat berpuasa tok..

.:HalogamoRa:. berkata...

mari mari maRIIIIIIIII..

Tok Rimau berkata...

Book,
Kerugian mu.

Amirah,
Rapat bukan himpunan ratu cantik. Anda tidak perlu segan. Ha h aha.

Op,
Jumpa nanti. Aku yang memakai baju biru.

Pegawai,
Orang tak datang pun boleh bayar yuran. Support ma.

Dugong,
Rapat kan saf. Kita solat mayat, bukan solat zuhur.

Nizam,
Parktis. Sepanjang perjalanan kita nyanyi.

Red mummy,
Tok ada mesin masa.

Ontah,
Nasik lemak? Kau belanja? Anytime. Jom kawan2. Ontah belanja.

Kenit,
Jangan gelojoh. Tahan nafsu tu. Puasa.

Halo,
Jom. Yok. Jangan kata aku tak ajak pulak.

leenmafia berkata...

I wanted to give them stars but couldn't find the 'star' puncher anywhere in town! So now we're stuck with round hot pink stickers for those who got 100% :D

Amiene Rev berkata...

kuih kapit mesti wajib. kuih rapat juga wajib. oleh sebab itu wajik juga wajib.

chot berkata...

SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN TOK..AKU MINTA MAAF KALAU ADA SALAH PADA KO YE...

syed syahrul zarizi berkata...

Selamat Hari Raya kepada atok dan semua2 sekalilah. tiap tahun, Jb tak pernah abis pusing. Jemput datang rumah!

AhsueZ berkata...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin.. ENJOY!

-ahsuez&samurai-

Amiene Rev berkata...

seorang sahabatku berkahwin pada tarikh ini... jemputan sudah diterima...

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin