Khamis, November 16, 2006

ZINE RAPAT



Sesuai dibaca sebelum tidur.


ZINE RAPAT DIBERI PERCUMA KEPADA SEMUA HADIRIN RAPAT GENG JURNAL 2006



ZINE RAPAT- Hebat, Padat, Sendat. 72 halaman.

::Menarik Di Luar:
-Kulit luar direka khas oleh Sinaganaga.

::Menarik Di Dalam:
-Takwim Senario Blog Malaysia
-Cicak
-Makhluk Halus
-Bukan Buli Balik
-Versi Aku tak Ingin Jadi Tomboy
-Secebis Kisah Budak Hostel
-Aku, Cikgu dan Kucing Gendut
-Satu Hari Di Kenduri Kahwin
-Fly Malam
-Petua Bertandang Ke Rumah Mentua
-Bertengkar Dengan Burung
-Berkorban Demi Cinta
-Lagu Cinta
-Isu Daftar GJ
-Undang-undang Pelacuran dan Sumbang Mahram
-Kisah Penyelenggara Lif yang Kaya Raya
-Nasib Badan
-Minit mesyuarat
-Hadiah
-Kena isi borang ke
-Awas orang garang
-Larian dari rumah
-Forum GJ dicadangksn tutup
-Ribut dalam cawan
-Eksperimentasi kucing punya kutu
-Ponteng dalam tandas
-Keputusan Projek Bancian Blog Malaysia
-Kali pertama jatuh hati
-Temubual Dengan Pemenang AWET 2005

Kepada yang ada halangan untuk pergi RAPAT 2006, boleh menempahnya

Zine RAPAT: RM6
Kos penghantaran Zine: RM4 melalui pos ekspress


a. Bayaran dibuat kepada akaun:
Akaun: Maybank Berhad
No Akaun: 114348127378
Nama Akaun: Noor Hanida binti Shaari

b. Sila scan dan emailkan slip pembayaran anda ke email noo_ha@yahoo.com & opx04@yahoo.com.
c. Sertakan nama penuh dan alamat penghantaran melalui email
(kalau boleh alamat pejabat. kalau alamat rumah pastikan ada orang di rumah pada siang harinya).
d. Beri masa seminggu selepas bayaran untuk penghantaran zine.

KLIK OFFER LAIN.

14 ulasan:

dugongsenyum berkata...

versi PDF ada? comelnya jari-jemari anak tok, gigit seddap nih eheheheheehhe

syed syahrul zarizi berkata...

Saya nak satu! Tak dapat datang! Camne? Jaki la tenguk si comel tengah belek2 tu, Nak satu, nak satu!

Tanpa Nama berkata...

kalu tempat RAPAT tu dekat ngan tepi pantai,ble la saya landing sat.hehe..ekceli tak dapat dtg RAPAT pasal ade keje yg perlu diselesaikan.by de way,selamat meRAPAT n kim salam kat seme.

ps: dgn muka tak malunya saya nak zine RAPAT satu.free.kalu ble la.kalu tak ble xpelah.

Amiene Rev berkata...

Salam Maju Jaya.

sinaganaga berkata...

Tok Limau,
Jika ada lebih, harap dapat cc kan zine RAPAT ke;
1. eSastera
2. PENA
3. Datuk JJ (yang ini aku boleh hantarkan dengan tangan)
4. Datuk Anwar Rethuan (yang ini aku boleh hantarkan dengan tangan, juga)

Sekian, terima kasih.

kingbinjai berkata...

ooo ooo saya nak!

rasso berkata...

tok...
saya nak satu..
nanti saya balik dari kepulauan borneo saya ambik dari opis tok d S44 ittew...
boleh lah tok..

terima kasihan...

Lan Rambai berkata...

yay yay.. dapat zine free.... yay yay.

Pak Long berkata...

Kalau ada peluang teringin juga nak baca.

Tapi.......... yang pasti gethering tidak dihadiri.

Tanpa Nama berkata...

nak gak..nak gak..

pergh..afimon bakal menjadi model buku yang cukup tampan.kalahla tokrimau pasni..

.:HalogamoRa:. berkata...

pasti happening geng rapat journal gathering

esis berkata...

tok... nak satu

Tanpa Nama berkata...

Tok Rimau, cool laa zine tuh, memang pueh hati. Besh btulll....

* Moh baco ramai-ramai

Tanpa Nama berkata...

versi PDF. ble download. hehe.. dugongsenyum, gigit jer. lepas tu tok rimau pula gigit lu punya jari kaki. hehehe..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin