Selasa, Jun 12, 2007

GLOBAL

Rima: Saya sudah kecewa dengan lelaki tempatan. Semuanya tak guna.

Ajan: Jadi awak nak cari lelaki yang bagimana?

Rima: Saya nak cari lelaki Mat Salleh. Lebih romantik.

Ajan: Baguslah. Biarkan kekecewaan awak lebih global selepas ini.

Rima: Jahat!

7 ulasan:

nUr@dDeEn berkata...

Lelaki tempatan vs Lelaki Global ..... hmm..tipikal hampeh [segelintir]

Wanita tempatan Vs Wanita Global .... hmm.. lebih kurang sama jer rupa bentuk dan akhlak yg ntah hapa2 ntah [segelintir]

blackpurple berkata...

Lelaki yang glokal pulak macamana?

spyz berkata...

boleh aku claim separuh kredit?
ha ha..

Frances berkata...

ingat laki org putih sume baik2 ke..?huh!!

alifnaim berkata...

bekerja dgn sykt Global ini,sy lihat sama saja. Lelaki Global dan Local sama aja..maka nya,yg hampeh mmg wujud. wujud saja tidak cukup, tp yg egoistik merumitkan keadaan. Nyampah den..

.:HalogAmora:. berkata...

sama je y penting individu tu sendiri

anobody berkata...

lelaki global ke lelaki hapa ke. sama saja.

banyak perempuan melayu yang delusional dan cari lelaki global and think they've got the best choice. Sometimes they could be so dead wrong.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin