Selasa, Disember 18, 2007

BASUH KERETA

"Setiap kali aku basuh kereta je, hujan," keluh Dean apabila melihat mendung berarak.

"Mmmm... Berhenti basuh kereta la. Kau boleh selesaikan masalah banjir di tiga negeri," kata aku sambil mengacau teh tarik.

.............



LAWATAN SAMBIL BELAJAR
Akan datang: K-Eight. Bagaimanakah kematian menghantui kehidupan? Bukan mitos burung stoik dan cecacing epikurean. (Jangan tanya aku, cari dalam Wiki.)

7 ulasan:

mangosteenskin berkata...

teh tarik tok tu warna air banjir ke?

DeanSham berkata...

tok,

takpun saya cuci kereta kat tempat ada kemarau!

*nak cuci kereta kat penang! bole share payung nanti! hahahahahah!

u l t r a b a e berkata...

wah mcm cite saya..

waktu diploma dulu asal basuh kain je hujan..basuh kain je hujan..housemates sampai tak nak basuh baju everytime saya declare laundry day..

hakim dirani berkata...

susah-susah basuh ja kereta dengan air hujan.

adakah hujan juga tidak turun kalau dean tak basuh kereta.

saudagar gaRAM.. berkata...

hmmmm.....

kat johor ni tiap2 hari hujan sekarang tok..

adakah encik dean ni basuh kereta tiap2 hari,tok?

sayang betul dia dengan kereta dia ya tok..

heheheee...

-fAiZiQ- berkata...

wahh.. sedap tu teh tarik... kalo tarik lagi panjang lg best.... tok.

tok, basuh je kete ngan air hujan, lg bagus sbb air hujan tu free. Nikmat dr Allah S.W.T.

amirahsyuhada berkata...

kahkahkah...guling-guling saya gelak depan komputer!!!

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin