Isnin, Disember 31, 2007

K-8: Sebuah lagi hasil karya Sol-Jah



SOLD OUT! HABIS DIJUAL!

Cepat beli buku ini. Hampir Sold-Out. RM15 senaskhah (termasuk harga pos/Malaysia sahaja)Hubungi: sinaganaga1547 at yahoo dot com dan katakan, “Hai Kate!” Ha ha.
via sms 012-736 7772. Nyatakan hasrat anda. Arahan transaksi akan diberi via reply sms.


Sinopsis: Ada orang mati jatuh flat blok K-8 dan kematiannya menghantui kehidupan. Jeng! Jeng! Jeng!


Trailer. Sedutan dari bab-bab K-Eight:


Muka depan: bukan mitos burung stoik dan cacing epikurian.


Prolog: Kecualilah kalau kita Mawi atau Siti Nurhaliza atau Elyana.


Nyanyuk Uncle Nyamuk: Minggu lepas, mamat burger itu letak cicak mati di dalam burger istimewanya.


Bongek Kuasa Dua: Betina penculik kucing itu perlu diajar.


Dia Buang Piano: Siapa sangka, satu ketika pernah ikut jemaah tabligh, sekarang si Faiz tu dah colour rambut, pakai make up, dan pakai t-shirt ketat warna pink.


Nama Saya Is: Kalau kena tadi, aku terajang basikal kau!


In-a-gadda-da-vida: Joe Kupan tercegat di muka pintu sambil tangan kirinya erat memeluk bohsia yang tersenyum manja.


K-Nine: Nanti gua samaklah!


Usman: Pondan pun pondanlah. Janji tak masuk neraka.


Biawak Bersalut Coklat: Perempuan berlemak datang bawa Coke.


Halimunan: Darah Kate mula mengotorkan gambar Perdana Menteri Malaysia di muka hadapan, sedang berucap di satu simposium antarabangsa barangkali.


Epilog: Cerita terus panas mengaitkan Kate dan Kadir.


Muka belakang: Yippa!


...


Kalau beli secara jualan langsung dari aku ada diskaun. Potongan diskaun kalian bergantung kepada potongan muka kalian sendiri. Ha! Ha! Ha!
Keji orang tua ni.

10 ulasan:

sinaganaga berkata...

Mau,
Minta pembaca/peminat kau beli dengan kau sahaja - naskhah yang tinggal di dalam tangan aku: 4 je lagi.

Tok Rimau berkata...

Dengar tu adik-adik. Stok naskah
K-8 sudah hampir kehabisan di KL.

Cepat dapatkan segera.

Samurai berkata...

Dari kulit depan sampai belakang ada trailer.

sinaganaga berkata...

Samurai,
Muka kau kuning sangatlah makngahhh...
Ha ha.

AtiQah berkata...

mahu juge tok!!!

sofea rush berkata...

alaa sadisnye tak boleh angkut satu! sob2..

Tok Rimau berkata...

Naga,
arahan baru telah beta titahkan. Tinggal 8 naskah sahaja dgn beta sekarang.

Samurai,
Kalau aku dapat buat video trailer ni alangkah serunya.

Naga,
Dia askar kuning pangkat 3 bar.

Atiqah,
Hubungi no tepon tok. SMS.

Sofea,
Rugilah kamu. Tapi usaha tangga kejayaan.

Tok Rimau berkata...

Tinggal Tujuh Naskah lagi. Siapa cepat dia dapat.

mxypltk berkata...

Tok Rimau,

Aku nak order satu? Macamana nak berhubungan ni? Guna saluran komunikasi yang mana?

e-mail ku:

abdhakim@kck.usm.my

azie berkata...

well tok rimau,kwn saya bli sy tlg dptkan diskaun rm5 je.kalau tau,sy suruh kwn2 yg cun mintak diskaun,mudah-mudahan dpt free.maklumlah,ikut potongan muka kan,hehe

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin