Ahad, Oktober 19, 2008

EKSYEN JEKSYEN

Tips dari Mobius:

Polisi aku untuk kawan Facebook adalah mengelakkan:
1. saudara mara,
2. rakan sekerja wanita, dan
3. orang yang tidak pandai jaga hati aku.

Hari ini, dua orang yang sudah aku remove dari Facebook buat request mahu jadi kawan. Macam mana?

Ya! Aku rasa macam bagus. Macam superdivo (Divo= Diva Jantan)! Aku tekan punat ignore. Mereka mesti kata aku ini berlagak dan eksyen. Well, sia-sia la butang ignore tu kalau tidak digunakan.

6 ulasan:

dugongsenyum berkata...

Tok Rimau hensem.

See... aku pandai jaga hati tok. Haha

ilovebudu berkata...

hahaha...fungsi kena cuba guna jarang jarang...sama macam butang komen status..

kasih abadi berkata...

Boleh ler tok rimau ajarkan kita laks guna butang ignore tuh.

snm berkata...

ade ke butang ignore?

saudagar gaRAM.. berkata...

Semalam..

rakan gua : ehh..lu ada akaun facebook?bg nama..gua add ni hah..




esoknya..

gua : ni sape plak mau add gua kat facebook ni??ahhhh..tak kenal..

ignore..



lusa..

gua dituduh kerek..membuang kawan..
hahaha..
bukan salah gua..
dia guna nama macam regim zionis..
..tapi gua add dia semula..

Abdullah berkata...

Bro, lu mmg mcm divo lah...
nnt wa nak minta otograf lu tau..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin