Jumaat, Disember 04, 2009

HAMPIR MASUK MUKA DEPAN METRO


Gua jumpa grafik ni kat Internet. Siapa tahu baca jawi, tolong bacakan.

Masa Zack call gua, gua tengah lipat kain. Dua bakul dobi banyaknya.
Zack: Bro, kitaorang memerlukan support untuk dokumenkan event 18 haribulan ni. Tok boleh bantu dari segi video?

TokR: Apa berlaku 18 ni? Takde jemputan FB event pun? Cerita la sikit.

Zack: Event di The Roost. Nanti kitaorang akan post kat FB event. Now tengah pre pro. Siap semua flyers akan kitaorang sebarkan. So nak tolong untuk video tak?

TokR: Tok amik video tapi amik sikit-sikit je kot. Tak whole event. Tok nak duduk enjoy the show.

Zack: Orait. Thanks. Nanti biar gua edit video tu. Apa-apa pertolongan kitaorang ucapkan terima kasih sangat-sangat. Nanti kitaorang update lagi.

Satu hari kemudian Zack call lagi. Masa Zack call gua tengah kemas katil, tarik cadar kasik tegang.
Zack: 18 haribulan kensel! Awal Muharram. Will update balik for a new date. Kenapa Tok tak advise kitaorang pasal tarikh tu Awal Muharram? Ke Tok pun tak tau?! Hmmm.

TokR: Tok ingat 18 haribulan tu konsert nasyid sempena Awal Muharram di The Roost. Lu pun cerita tak terang. Tok pun on la.

......
18 Disember 2009 = 1 Muharram1431. Selamat berhijrah ke qada' dan qadar yang lain.

14 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

jgn lupa baca doa akhir & awal tahun toq.hihi

jo berkata...

baik je cover laine kan tok??

jo berkata...

*line

terrarosa berkata...

tiap kali Zack call, Tok mesti tengah buat kerja - kerja yang nampak 'seksi' bagi sesetengah wanita,


tipu .
i menyampah tau....

yg_indah berkata...

arab kot ni,bkan jawi

kluxorious berkata...

haha semua blur sekejap bila tahu 18 tu Awal Muharram XD

StingRay berkata...

salam tok rimau.Terima kasih jemput saya.

Sumpah terharu.

Kalu x ada aral melintang..insyaallah saya datang.

Teruskan berkarya! =)

LORD ZARA 札拉 berkata...

setuju dengan mr penyu~

doa akhir tahun dan awal tahun~

=]

ainyusof berkata...

haha, sumpah, mmg ingat btl 18/12 ni awal muharam.
tapi belum teringat pasal doa akhir dan awal tahun
kena cari kitab lepas ni

Firol berkata...

hooo...jadi isu nanti buat time tu

kirana berkata...

Wakakaka... nasib bek cepat2 sedar! Kalo tak haru...

@xiM berkata...

baik punya cover line ni..hehe

lisz. berkata...

hahaha..
konsert nasyid kat the roost..
tok nih memang lah..

Jimbo berkata...

kes belum settle, jgn ungkit2 sangat.. panas line nanti.. heheheh

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin