Rabu, Februari 24, 2010

ENTRI BERANTAI

Assalamualaikum,
Saudara yang dikasihi. Sesiapa yang copy dan paste entri ini dalam blog mereka sendiri sambil meninggalkan link ke blog ini (http://tokrimau.blogspot.com) maka dia akan memperoleh rezeki melimpah ruah.

Awang Ayob bin Awang Kasimin berbuat demikian, dia menang Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Festival Filem Brunei.

Tengku Salimah bte Tengku Samad berbuat demikian, dia disahkan mengandung setelah disahkan mandul oleh doktor 2 tahun sebelum itu.

Jika saudara membaca tetapi tidak berbuat seperti arahan, maka mala petaka akan menimpa.

Harris Maulana bin Ismail Maulana buat arahan tetapi tidak tinggal link, roller coaster yang dia naiki terkeluar dari landasan dan menjunam di tempat jualan tiket. Dia mati ketika dalam perjalanan ke hospital. Ambulannya terlanggar tiang lampu isyarat.

Sam Saniman A/L Ehya Siol cuma copy separuh dan menang loteri sejumlah empat juta tetapi tiket loterinya disahkan palsu oleh pihak berkuasa.

Justeru itu, berbahagialah sesiapa yang copy dan paste entri ini dalam blog mereka sendiri sambil meninggalkan link ke blog ini (http://tokrimau.blogspot.com).

10 ulasan:

dugongsenyum berkata...

BUWAHAHAHAHAHA

KoyaBest berkata...

uisk.. syirik nih tok! hahahah

ayobkelubi berkata...

hahahahhahahaha

kan dah kena setepek?. mana jumpa tok?

Bukan Sepet berkata...

Tok,

dah brapa taun kat blog aku ada link ke sini.

Toksah kat 4 juta, vcd pemburu buaya darat atau tshirt robot free pun takde sampai tok!

kencing ni...

BuRuuj berkata...

betul-betul-betul....xde ape pun?

tok, semalam kita bertembung tanpa bersua. u kt blakang kete i time kat bump gerbang utm.huhu...

vidadarisakura berkata...

suda betaun letak link. jadi bila ka turn saya mendapat "ketuahan-ketuahan" seperti yang dinyatakan dia atas?


harap ambik perhatian.


;p

JHaZKiTaRo berkata...

salam maulidur Rasul dari bumi Dublin, Ireland.. blog walking kejap.. rajin2, jemput laa singgah ke my blog, Aku Sebutir Pasir.. :)

terrarosa berkata...

contoh rezeki melimpah ruah tu, tak menarik la Tok,
tak ada pom yang sampai buleh kawin dgn lelaki yang hencem , kaya , muda dan beriman keh keh keh...

patungcendana berkata...

erk....

papillon putih berkata...

heheh.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin