Khamis, Januari 19, 2006

MENCARI PERHATIAN

Sabrinamon masuk keluar bilik dengan memakai gogal dan batang tubuhnya dalam pelampung kuning. Pelampung itu lekat di paras pinggang. Kadang-kadang dia kepit buku mewarna dan anak patung di bawah ketiak.

Adatlah. Bila orang baru hadir, Afimon (Taufiq Afi) , tumpuan ibu dan kakak adalah kepada bayi itu. Aku syak Sabrinamon mahu menagih perhatian. Kasihan.

Aku? Aku pun kurang diberi perhatian sekarang tapi pelampung itu terlalu kecil untuk badan aku. Ia sendat di kepala di paras telinga.

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tok & Kak Tin, tahniah ye sekali lagi. Semangat Afimon tu..Kak Tin deliver normal yer..salute.salute..

-Jujul

Unsunghero berkata...

...tahniah tok atas anugerah kebahagiaan yang sedang tok sekeluarga kecapi sakarang :)

sinaganaga berkata...

4KG dude? Punyalah besar anak kau...

Tanpa Nama berkata...

tok, i like the name taufiq afi. really2 nice.

nanti dtg visit, saya hadiahkan pelampung dan goggle yg bersesuaian.

-rafthah-

Seniman Jalanan berkata...

salam...

tahniah tok...
wah 4kg tu...
bertambah jadi 3 arr skang eh...

sabrinamon tu dah mcm danish kat umah nie gak arr...
tapi dier x pakai pelampung...
dier pakai pelampung yg kat tgn tu dgn baju bat man dier...
katanya nak gi racing ngan initial D...

kel@mbu berkata...

tok kena pakai tiub tayar lori!

Tanpa Nama berkata...

4kg tuuuuu perghhhh

tok, perhatian apanyaaa tok kena puasa maaaaa

-Basri

Tanpa Nama berkata...

SAYA TURUT simpati atas tok..
puasa tok, byk byk bersabar.
hahaha

hangbuah

lady_emi berkata...

tok gambar yang kat atas tu afimon ker..?

pipi dia best...:)

congrate tok..

p/s:join melantit la tok agar rasa di sayangi lagi..

ayobkelubi berkata...

hummpph.

jadik tok boleh bersekongkol dgn sabrinamon utk perhatian.

lancarkan satu mogok aman!.

hahahaha.

J!MMY berkata...

tahniah tok. mungkin bila ku free ku akan jumpa tok dekat pejabat dan ucap secara bersemuka.

hadiah tu tak de lah. maklumlah, ku kan miskin dan kedekut.

hahaha!

Tok Rimau berkata...

Kata satu buku, untuk menarik perhatian seorang lelaki... kau hanya perlu berdiri depan TV. Selagi dia tengok TV dia tak mungkin beri perhatian pd kau.

Bagaimana nak ambil perhatian wanita?

amyz! berkata...

nak tarik perhatian wanita?

hadiah.
puji2an.
pelukan mesra.

hmm.. :-? ape lagik ye? saya fikir dulu. nanti saya tulis lagi.

izzulyfa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin