Selasa, November 13, 2007

MAINAN AFIMON


Kedekutnya papa engkau. Sekali sekala pergi la Toy R Us atau Toy City. Apa ke jadah beli mainan kat Toyogo Plastic Products?

16 ulasan:

kemat berkata...

Wow..kreatifnya...hehehe

cik easy berkata...

Ini bukan masalah kreativiti.... ini masalah keselamatan dan kesihatan... toyogo plastic dah diiktiraf penggunaan cat warnanya adalah tanpa plumbum dan raksa...

pipiyapong berkata...

iye..seronok main bakul bakul ni..lagi lagi ada kain dah berlipat dalam tu..

Tok Rimau berkata...

Pakcik Kemat,
Hari tu Afi main celah railing tangga. Kepala afi sangkut tak boleh keluar. Papa marah afi.

PakCik easy,
Hari tu anak pakcik campak duit raya RM10 ke tanah. Dia sudah di ajar supaya tidak materialistik? Ha ha ha.

Abang Pipi,
Sebagai tukang lipat, papa mesti belajar bersabar. Hi hi hi.

rasso berkata...

Kim salam pada afi.. ekekeke
ker afi tengah praktis posing depan depan kamera phone?

siew berkata...

si afi tu tengah mengimaginasikan bermain di Toy R Us la tu....

sinaganaga berkata...

Bagus. Besar esok, masuk bakul angkat sendiri, macam abah kau, macam pakcik juga. HA HA.

Tok Rimau berkata...

Abang Rasso,
Bila nak datang rumah lagi? Amik gambar afi dan bawak afi jalan2 naik motor.

(Makcik/Akak/Abang/Uncle) Siew,
Afi tak kesah Toy R Us, pada Afi bakul ini kereta kebal.

Uncle Naga,
Uncle ni nakal tau. Papa Afi baik tau. Tak macam uncle. Dia kata kalau jumpa akak ramai-ramai, panggil dia "abang." Jangan panggil "papa."

spyz berkata...

ni taktik papa saja nak bagi bakul baju mcm dah lipat..

mamaaaaa!!! angkat kain, hujan dah turunnnn!!! (bukan double meaning...)

:-)

siew berkata...

'Abang' la Tok,

tinggi imaginasi Afi.tapi kereta kebal di mesia ni hanya untuk perarakan hr kebangsaan je.tak pun untuk perarakan pegawai atasan yg berpencen..ehehehehehe

DeanSham berkata...

Takpe la tok, asalkan dia bahagia.

Jangan dia main dalam bakul 'orang' lain yang ada kain berlipat sudah.....

amyz! berkata...

Afi dah besar esok mesti jadi pemuda yang humble gitu. iesh. terpikat pula saya dengan ciri-ciri lelaki humble ni. ihiks!

Gedembai berkata...

Itu bukannya kedekut cik ooi... itulah inovasi namanya. Zaman glokal nih kena ubah juga corak permainan cik ooi.

Tok Rimau berkata...

Pakcik Spyz,
Papa selalu suruh afi tidur cepat. Kenapa ntah. Dia nak lipat kain, tapi afi kacau kot.

Abang Siew,
Bohong. Tiada perarakan raksasa pada hari kebangsaan. Ultraman apatah lagi.

Uncle Dean,
Afi mahu berlakon dalam filem Uncle.

Kak Amyz,
Jangan tua dulu. Tunggu Afi. Afi besar nanti kita kahwin.

Tok Gedembai,
Semua mesti multipurpose. Bakul pun multipurpose.

dugongsenyum berkata...

Afi, masuk mesin basuh lagi beshhhh rasa macam masuk kapal angkasa tau. Haha

amyz! berkata...

Afi.. jangan jadi lelaki yang suka membuat janji, tapi tak ditunaikan.

Tak baik main-mainkan perasaan perempuan..

Haha.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin