Jumaat, Januari 15, 2010

RAMBANG MATA



Lagu/Lirik/Artist: Young & Dangerous
Sutradara: Toqreemaow
DOP/ Penyunting: Dean Sham
Colorist: Razaisyam Rashid
Penerbit: Pulut Iskandar

Colorist bagi gua empat pilihan warna. Gua kena pilih satu.

Gua minta pendapat Ahmad Gunx. Dia kata, "Aku pilih X. Warna X macam CSI Miami."

Eh! Samalah dengan pilihan gua. Gua memang bagi arahan kepada Colorist untuk warna CSI Miami. Ahmad Gunx macam boleh baca fikiran.

Gua akan pakai helmet bila dekat-dekat dengan Ahmad Gunx.


p.s.
Young n Dangerous akan perform di Embrace Hall, Tampoi Sabtu ni. Sila buat laporan polis segera. Ha! ha! Ha!

5 ulasan:

bakrihafizhisham berkata...

mane satu x?

iamstradust berkata...

masa buat ni mata aku tgh mamai, tak sedar yg aku lebih "director" tu senget..director senget lah maksudnya tu

heheheheh

nanti bila dah decide color contact lah aku, boleh aku teruskan agenda seterusnya

Acik Aminbakish berkata...

yang mana x? no. 3 pun cun..

seniman jalanan berkata...

kenapa kat FB xde no 4 tu...
no 4 tu adalah yang terbaik...
tp nak tgk roughcut dgn color no 4 tu...
baru blh bagi bintang...
setakat ni feel macam still photo je tok...

sabariah.noor berkata...

kenapa perlu diwarnakan?

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin