Jumaat, Jun 18, 2010

AUDIO

Balik rumah sahaja, Afimon akan mainkan DVD Ultraman.

"Suara dia macam ninja," adu Afimon kepada aku sambil tangannya menghulurkan remote control DVD player.

Aku tekan butang audio pada remote control itu. Sekarang Ultraman tidak cakap Jepun lagi. Dia cakap Melayu.

"Tak guna," carut Ultraman secara sopan.

5 ulasan:

pizlimw berkata...

Anak aku umur 3 tahun asyik cakap tak guna je since tengok Ultraman ni.. Sebab memang perkataan tu banyak kali guna dalam cerita Ultraman.. Hehe..

.:HalogAmora:. berkata...

ckp pasal ultraman...teringat satu cerita dr seseorg. ha ha ha!

Shuhada Shah berkata...

Comelnya entri ini.

tentangseseorang berkata...

ye dia belum sampai tahap mengulang semula dialog2 ultraman mcm adik adik aku tok.

nabihah berkata...

huhu..
samela,kt umah nk tak nak trpakse la tonton ultraman brulang kali.
ngalah ngan adek punye pasal.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin