Isnin, Januari 17, 2011

BASKETBALL OTAI SKUDAI


Dalam dua tiga bulan ni, scene basketball Otai Skudai makin rancak. Kami ada coach yang sudi beri tunjuk ajar. Dia bekas pemain Sarawak. Umur 25. Mulut macam perempuan. Ha ha ha.

Kami dah tak penat main fullcourt dan berani buat friendly games. Kami lawan dengan Team Serene Park dan Team Indonesian Students. Kami ni tak la terer mana, cukup la kalau kalah tak lengit.

Apa pun, 3 bulan ni banyak kami belajar berbanding 20 tahun aku main. Thanks coach.

Sayangnya coach dapat job kat KL, and he's leaving us. :-(

3 ulasan:

Layman Thinking berkata...

bro...i'm moving to Johore n just trying to find a place to play. seems like you got som info i might find very usful. tqs.

Tok Rimau berkata...

Where are you at? contact me 012-7367772.

But my my are old geezers. Above 30.

Layman Thinking berkata...

i'll most probably stay in skudai area.pulai area maybe.no confirmed rental yet. merantau biasa ar..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin