Selasa, Januari 25, 2011

POTONG STIM

Boys, pakcik dah dengar banyak kali. Girls kata lelaki tahu bahasa Inggeris amat romantik. Sungguh, pakcik tak tipu. Nak tipu buat apa?

Sekali tu pakcik dapat cerita, seorang minah ni sms mamat dia, "I am here to make you happy, thats the purpose of my life, anyway."

Amboi! Cintan tahap gaban.

You tahu apa jadik boys? Tentu la tidak kan. Pakcik belum abis cerita. Ha, ha, ha. Bangang.

Apa jadik adalah, mamat tu balas text mintak minah tu terjemahkan sms tu. Potong stim betul.

Sekarang ni minah tu dah berkira-kira nak dump mamat tu. Kasihan tak? Hah! Jadik, belajarlah BI rajin-rajin.

Gambar minah hot untuk motivasi belajar B.I.
Pakcik nak tutup dengan petikan kata dari filem Hantu Kak Limah, "Itulah pentingnya English Edukasyen."

16 ulasan:

Jimbo berkata...

SOD!
Speak English or DIE!!!!

ayobkelubi berkata...

well, it's really work for me then!.

Bukan Sepet berkata...

hu hu... gambar minah hot takleh blah... huhu... minah hot pun hampeh cakap omputeh... huhu

thehummingbird23 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
i'msosupernotcool berkata...

cegampang. haha

Amy Z! berkata...

mamat tu blh sms : ai wan nobadi nobadi bat chew..

azie berkata...

it works,sometimes. but for you, it will always works,hihihi

yg_indah berkata...

gugel translate kan ada.

Ari berkata...

Tok, tolonglah letak like button.. ni post paling hebat lah!!

dwen dwen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
dwen dwen berkata...

nice blog,thanks for sharing

Hang Nadim berkata...

ni lah catatan tok yang teragung setakat ni.. tapi bagi aku.. aku lagi sinaganaga.. sebab dia ada rambut.

ainfazrin berkata...

tapi kan tok, ikut pengalaman, lelaki yang pandai BI selalunya player. smooth talker sebab tu lah jatuh kategori romantik.

oops. hihihi. but i go for guys who are more 'fluent' with body language. plus, action rules! :)

Redup Pemikiran berkata...

gua speaking dengan orang tertentu jer..

Pasihah berkata...

minah yang cerita kat pakcik tu, hot tak? he he he

budakbarublaja berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin