Jumaat, Mac 09, 2007

KIRI- Finalist BMW Shorties

Filem KIRI tulisan Tok Rimau a.k.a Ghazali dan arahan DeanSham dipilih oleh hakim sebagai finalis BMW Shorties. Syukur.

Dalam pertandingan ini ada dua anugerah, Pilihan Hakim dan Pilihan Ramai.

Layan http://www.bmwshorties.com.my/ dan undilah KIRI.

Kalian boleh membantu KIRI dengan mengundi KIRI sehari sekali sehingga 8 Mac 2007. Lebih senang dari makan pil diet 3 kali sehari selepas makan tu. Lagipun, pengundi bertuah ada habuannya kata penganjur. Sebagai tanda terima kasih, aku persembahkan KIRI lebih kontot. Trailer/ Gezek wayang 1 minit. Enjoy!



Vote KIRI for BMW People’s Choice Award

...........................................

Copy and paste this code to embed the trailer for KIRI on your blog/friendster/myspace/website:




Menurut Penganjur:
"The first five people to cast their vote for the eventual winner of the People’s Choice Award will receive an invitation to attend the Gala Premiere."

Apa tunggu lagi? Layan http://www.bmwshorties.com.my/ dan undilah KIRI. Nanti kita jumpa di parti Gala Premiere. Tok akan pakai baju lip lap untuk halwa mata kalian. Jumpa di sana.

21 ulasan:

rasso berkata...

wah wah....
tahniah...

Tok Rimau berkata...

Tengah tunggu BMW update website.

syed syahrul zarizi berkata...

Tahniah tok, akan saya warwarkan

rasso berkata...

saya sudah VOTE!
kalian ble lagi?
dapat hadiah utk 5 yg tepat and awal.. hahaha

sabri berkata...

tahniah tok
harapan utk memang kemungkinan ada
saya dah vote.

razlizahazleen berkata...

terkejut saya dapat sms tok smlm..yaa...bangganya saya..saya akan mem'vote' skarang juga..caiyoo..caiyoo..

esis berkata...

tah niah tokkk... bravo bravo bravo

Saharil berkata...

sudah pun vote.
boleh vote satu kali sehari je ke?

jadi, kalau sudah menang lima puluh ribu nanti, bolehlah geng ngan faisal, buat "grup budayawan puluhribuan". ehehe. TAHNIAH!

ayobkelubi berkata...

tahiah tok.saya dah vote.KIRI berada pada kedudukan nombor dua dibelakang KELAPA.

de5lin berkata...

Tahniah Tok!

Saya dah vote guna tangan kanan. Berkat harapnya.

Lan Rambai berkata...

Kiri compare dgn kelapa memang jauh lebih bagus Kiri. Yang lain tak tengok. Jadi aku vote Kiri atas dasar ia lebih baik dari yang berkedudukan di atasnya sahaja.


Tapi aku tipu. Aku sebenarnya undi Kiri dulu baru tengok klip. Nasib baik Kiri memang lebih baik.

Nizam Rusli berkata...

aku harap kau dapat jemput aku utk berlakon jika kau menang dan nak buat filem biru. ops.. baru..

Tok Rimau berkata...

Thanks. You guys can vote for KIRI everyday.

BMW has upgraded the website. You can now watch the whole movie.

Vote for KIRI daily.

http://bmwshorties.com.my

BlueShades berkata...

Tahniah tok. Jalan cerita bagus. Bahaya tu baling dulang!
*Dah undi + promote kat kawan2

.:HalogAmora:. berkata...

good job tok!

irdhihayati berkata...

dh tgk dan undi..
tp plg best ayah peminang sebut opocot dulu seblm dulang smpi :)

hajikadukmatblues berkata...

Watak dalam KIRI tu nasib baik Wan Sulong. Kalau Wong Sulong ada org yang saman tok nanti produksi nanti.

dingin berkata...

wah,

kagumnya saya.

saya doakan kejayaannya.

nUr@dDeEn berkata...

Hehe..sungguhpun aku hanya dapat tgk trailer (dah donlod tp xleh bukak, maybe sebab dia dvd version kot) tapi aku tetap mengundi ko Tok. Mujur ada kawan2 seblog kita sebagai testimoni hek hek hek ..

Harap Tok dapat berjalan di atas carpet merah dgn bangganya!!!

Tok Rimau berkata...

Terimakasih atas sokongan semua. Berada sebaris dalam senarai 10 finalis sudah menjadi kemenangan kepada team KIRI.

Jika tidak menang award pun, redha dah. Pengalaman dan pengajaran itu yang penting.

u l t r a b a e berkata...

atok tiger..

apsal dh download movie tu from bmw but x leh view? sedey!!

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin