Sabtu, Mac 10, 2007

WACANA SOAL SIAT KIRI- Tayangan Perdana

Wacana dan Tayangan Filem Pendek: Kiri
arahan Dean Sham dan Lakon Layar oleh Tok Rimau

Tempat: Rumah Persatuan Penulis Nasional Malaysia (Pena), Jalan Dewan Bahasa, Kuala Lumpur

Masa: 10 Mac, jam 2 petang (Sabtu)

Anjuran: Sekretariat Penulis Blog (SPB), Unit Multimedia Pena

Aturcara:
1. Tayangan Sebalik Tabir KIRI
2. Tayangan KIRI
3. Ceritera Sutradara dan Penulis
4. Sesi Soal jawab (Hentam. Jangan tak hentam)

Semua dijemput hadir.

14 ulasan:

Nashr berkata...

free ke?

rasso berkata...

Semoga menang dan membawa hadiah yang patut Tok malam ini..

Amin!

kaezrin berkata...

i've voted $ u..

my silence in your playground doesnt stop me from admiring ur work ok!

Lan Rambai berkata...

teringin nak attend tapi dah janji dgn anak bini nak balik segamat esok pagi. melepas nak hentam tok rimau!

blackpurple berkata...

Macam nak pergi tapi ada komitmen lain la pulak..

Tak pandai nak hentam cuma nak tabik pada aktor yang cakap 'opocot...' tu.. he he he (Gurau jer Tok...!)

All the best..!

Sastri berkata...

baru menonton KIRI hasil donlod dari Blackie... menarik... menonton sehingga 2 kali...

klubbkidd berkata...

TAHNIAH ATOK!!!
Hiks...nice meeting you and congratulations again.Bila nak update semua orang bagitau kejayaan nih...hiks.
Dapat pergi Cannes tuh! Apapun aku ada letak pic kat blog aku dan Budiey sekali amik moka pemenang...hiks,cheers and keep in touch. Hope to meet you again!

kingbinjai berkata...

tah ni ah

rasso berkata...

Gambar tok di MALAM GALA berbaju JEANS ada di sini... mari tengok...

http://www.flickr.com/photos/malique/sets/72157594578957741/detail/

rudy bluehikari berkata...

Tokrimau, omedetou!

~inilah saya~ berkata...

Apasal takde makan2?

nUr@dDeEn berkata...

TAHNIAH!! TAHNIAH!! Tak sia2 vote kIRI.

Opocot!!! Nasib baik tak bocor kepala..! Dah menang nih, apa plak plan seterusnya. Nak buat KANAN plak ker? :D

dugongsenyum berkata...

Tahniah Tok R!

Budiey berkata...

tahniah atas kemenangan anugerah juri di BMWShorties 2007...

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin