Jumaat, Mac 12, 2010

RASUAH LAGU


Afimon belajar nyanyi di taska. Tetapi dia tidak pernah mahu nyanyi apa-apa di rumah.

Suatu hari Afimon datang kepada aku dan meminta, "Nak susu."
"Ada banyak belajar lagu kat sekolah kan?"
"Ada. Tapi nak susu."
"Boleh buatkan susu tapi nyanyi satu lagu dulu."
"Okay. Happyyyy birthdayyyy toooo youuu. Happyyy birthdayyy tooo youuuu..."

Mmm... Bukan harijadi aku tetapi okay la. Lagu la juga tu.


.......
ps. Buku yang sempurna sebagai hadiah harijadi tersayang, Siapa Kekah Bidan Sepiah boleh beli DI SINI.

3 ulasan:

patungcendana berkata...

hahaha....buat nya dia nyanyi lagu My Way nanti, terkejut pulak kau...

Amy Z! berkata...

hahaha.
comel~~

.:HalogAmora:. berkata...

dulu..tcha nyanyi lagu happy b'day hari hari. sbb lagu tu je y dia tau masa tu haha!

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin