Ahad, November 07, 2010

SIHIR KL48HFP



Okay. Kami tak menang. Kalau menang, kami akan takbur dan lupa diri. Kami bukan boleh lebih sikit. Hi hi hi.

Filem-filem lain dari KL 48 Hour Filem Project boleh ditonton di SINI.

2 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

Tak menang takpe Tok.
Yang penting usaha.
Lagipun, hasil yg diberikan sudah menang di mata dan hati kami2

Siti Zafira berkata...

A'ah Tok. Betul tu.
Tak menang tak apa.

Hasil kerja Tok and the gang selama ni kami tabik tau Tok.
Hah, tengok.
Kami sentiasa sokong Tok dan sahabat taulan Tok tu sebenarnya. =p

Apa-apapun, chayok Tok!
Aja-aja fighting!

Chewah, saya cakap chayok & aja-aja dengan Tok ni dah macam Tok ni kawan perempuan saya je, hik hik. Peace Tok, jangan amarah amarah. ^^v

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin