Selasa, November 02, 2010

TAYANGAN PERDANA SIHIR tulisan Tok Rimau

Unofficial Poster

Official Poster

Sinopsis: Nurul, seorang wartawan, menyiasat kes santau sampai mati seorang ahli politik. Berjayakah Nurul atau dia sendiri yang bakal jadi mangsa?
Undilah filem ini untuk Audience Choice Award KL48HFP.

Tayangan Perdana
Waktu: 2 p.m.
Tarikh: Sabtu, 6 November 2010
Lokasi: Dewan Kuliah Utama, ASWARA

DATANG & UNDI: Mengundi adalah tanggungjawab anda. Undilah filem SIHIR tulisan Tok Rimau. Arahan Rozinor Razali. Semua pelakon dilatih oleh ratu filem pendek, Fazleena Hishamuddin. Diterbitkan oleh Pelita Bambu Production.

 .............
Berita lain:
Addeen Multimedia Sdn Bhd akan mengadakan satu open audition untuk mencari bakat voice actor bagi siri animasi 'Eicak'. Details are as follows:

Date: 9 November 2010 (Tuesday)
Time: 10 am
Venue : 5 Jalan Berlian 2, Taman Berlian, 68100 Bt Caves. (first floor)

Sebenarnya tempat ni kat greenwood, opposite Greenwood punya bas stand, tempat jual2 tiket bas ekspress tu. Shop house kat taman Berlian. Walaupun alamat dia tulis Bt caves.

kalau ada problem dengan lokasi tempat, contact

1. Azman0193832341
2. Dean Sham0173043907

Voice acting ni adalah projek berbayar. bayaran di tentukan berdasarkan pengalaman actor, watak yg diberi, jumlah watak.

So sesiapa yg tamak haloba bole amik 2,3 character buat 2,3 suara dapat 2,3 bayaran. hahaha.

Kalau anda takde bakat, sila sampaikan mesej ini pada rakan yg ada bakat. Sekian terima kasih.

2 ulasan:

fazleena berkata...

tokkk, faz takleh pi screening. ): kena jd emcee kat art event di Kluang. faz g sabtu balik ahad. i'll call u when i reach jb ok. :)

Tok Rimau berkata...

Tok pun tak tau Tok ada mana weekend ni. Banyak wedding. Apa-apahal sms je. U n Amar should try KLuang Rail Roti kaya. Kat stesen keretapi. The best in Msia.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin