Jumaat, April 21, 2006

MINIT MESYUARAT POST-MORTEM

Dr. Diana membangkitkan isu kualiti makanan hotel yang tidak memuaskan.

Dr. Diana: Inilah pertama kali. Sebelum ini I makan tak pernah tak habis.

Tok Rimau: Doktor, kalau you boleh habiskan makanan buffet itu memang terer la.

Dr. Diana: Oitt! I cakap pasal makanan yang I ambil bawa ke meja sendiri la. Bukan makanan atas meja buffet.

Tok Rimau: Hi! Hi! Hi!

Kadang-kadang mesyuarat kami pun macam mesyuarat di kabinet.


LAWATAN SAMBIL BELAJAR
101 barangan percuma

9 ulasan:

semut berkata...

kau dan dr,kekasih?

Tok Rimau berkata...

Ha ha ha. Kami teman tapi mesra. Ha ha ha.

sinaganaga berkata...

Rimau,
Macam yang aku dah katakan dulu, “perempuan manalah yang tidak mahu jatuh hati kepadanya, alahai!"

blackpurple berkata...

Meeting-meeting kalau ada makan-makan memang best..nak-nak lagi kalau ada dr yang jelita... ahaks..

Nizam Rusli berkata...

: )

Keluarga Zulkarnain berkata...

Hahahhaaa..

Teman Tapi Mesra... :-)

semut berkata...

mesra!!!

*emoticon ceria sambil tangan dilambai-lambai macam bob af2*

BooK berkata...

kau penah dengar. kepimpinan melaui teladan?

Pegawai Khalwat berkata...

Teman tapi mesra?

Aku boleh bayangkan Dr itu berpakaian seperti duo Ratu!

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin