Isnin, Oktober 29, 2007

NOTA PERIBADI

Terimakasih Naga kerana melukis untuk aku.

Terimaksih En. Azhar & geng kerna memberi komen tentang Universe Konkritjaya.

Terimakasih Pupe kerana memberi bumbung dan lantai.

Terimakasih Naga kerana jadi jurupandu aku untuk Lawatan Sambil Belajar ke galeri-galeri seni.

Terimakasih Jones kerana bayarkan tiket LRT aku.

Terimakasih Spyz kerana mengisi perut aku.

Terimakasih Jigo kerana menunggu aku.

Terimakasih Mie kerana bersalam dengan aku.

Terimakasih Cik Daun kerana hospitaliti Jawa.

Terimakasih Nesloice kerana membelikan buah semangka.

Terimakasih Kak Ya, kerna memberi peluang aku lelap.

Maaf Amyz, Sal, Nida dan Yadziz kerana tidak dapat menunggu kalian.

Tidak terimakasih kepada Datok Batu Lapan Sijangkang. Memanglah menjamu orang kampung itu sedekah dan bagus tetapi menyesakkan jalanraya adalah suatu yang jelek. Tidak semua orang mahu ke rumah Datok. Bukan Datok seorang yang buat Open House. Bila Datok menyusahkan saya, saya rasa mahu menyumpah Datok.

6 ulasan:

sinaganaga berkata...

Masih ingat dengan perkara yang aku bebelkan? Ok, buat, jangan tak buat!

One more thing - kau emel kat aku drawing2 aku tu semula - nanti aku perhaluskan lagi.

salina berkata...

tok punya video klip tak dengar la. aku try jugak nak lip reading, tapi aku asyik nampak gigi lebih dari bibir. terus aku gelakkan aje gigi tok.

amirahsyuhada berkata...

korang ni buat gathering ke???????? tak ajak aku...bencilah
...menci..menci..menci!!!

madulebah berkata...

Terima kasih kepada Encik Jali di atas kiriman ucapan video yang tak dengar satu habuk pun..

suara hingar bingar budak-budak lagi kuat daripada suara Encik Pensyarah.

(saya lambat sebab nak mengelak daripada kena bagi duit raya kat anak-anak Tok Rimau :p)

Wan Sabariah berkata...

Salam dari TV9. Menjenguk perkembangan suara dari Selatan. Bagus.

Wan Sabariah

amyz! berkata...

Mungkin lain kali, kita boleh bersua~ Tak dapat nak minta duit raya Tok.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin