Khamis, Oktober 11, 2007

PERCAYA KEPADA NERAKA 3

Ada satu restoran di tepi lebuhraya utara selatan. Di sebelahnya ada stesen minyak. Ramai orang singgah di situ. Makanannya "fit for a king."

Di situlah Mobius duduk. Sendirian selepas terawikh. Melihat orang datang dan pergi.

Menjeruk rasa.

Burger kesukaannya yang dipesan tidak habis di makan. Pahit. Tetapi dia masih duduk tidak beralih. Menyeksa diri dalam neraka buatannya sendiri.

Dia tidak pedulikan orang ke angkasa, ke bulan atau ke bintang.

Di bumi ini pun tidak menang tangan dengan masalah.



LAWATAN SAMBIL BELAJAR
Why we curse

6 ulasan:

~inilah saya~ berkata...

Berhati-hati di Jalan Raya tuk...

Ayah berkata...

Selamat Hari Raya, Tok!

pHu YinG berkata...

Tok... nak duit rayer!!

fajar berkata...

unik betul la entri ni tok.

anyway, selamat hari raya. minta maaf byk2 tok kalau ada salah dan silap selama ni.
:)

DeanSham berkata...

tok, saya dah blogging balik ha..ha..ha..

sudi-sudikan lah lawati blog saya.

Tapi ntah apa2 entry...takde substance langsung, tak mcm tok punya..ha..ha..ha.

u l t r a b a e berkata...

mcm tau je lokasi restoran fit for a king ni..mcm biasa singgah je dulu2...

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin