Jumaat, Februari 01, 2008

SESAT DI KUALA LUMPUR

Can't help it
Girl can't help it (oh baby)
Can't help it
Girl can't help it (oh no)
Can't help it
Girl can't help it (no how)
Can't help it
Aku biarkan nada dering Clumsy oleh Fergie menjerit tiga kali sebelum aku angkat telefon.

Rima:
You kat mana?

Ajan: I kat Dataran Merdeka. Perempuan berpakaian sendat seluas mata memandang.

Rima: You jangan main mata pulak dengan mereka.

Ajan: I jalan di Kuala Lumpur ini dengan memejam mata. I takut jatuh.

Rima: Pejam mata lagi senang jatuh longkang.

Ajan: I bukan takut jatuh longkang. I takut jatuh cinta.

Rima: Oh! Itu maksud you. Habis siapa yang pimpin you?

Ajan: Tiada siapa. I jalan meraba-raba.

Rima: Jahat.

Zttttttttttttttt!
Aku matikan telefon. Pura-pura orang kuning Digi tidak berjaya mengikut aku.


Blog of the day
Mengubat hati yang lesu: Elmi

10 ulasan:

elmi berkata...

raba elok-elok ye tok.

rasso berkata...

pakailah map :P

husni berkata...

kadang-kadang susah nak tau kita jatuh longkang ke jatuh cinta pasal kadang-kadang kita ingat kat longkang tu ada cinta...

heheh...

slamat!!!

waterlily berkata...

Jalan meraba-raba atau yang meraba-raba sambil jalan...mana satu tok?

memang sesat!!

dalam longkang pun ada cinta husni? patut laaaa....ramai sesat dalam longkang...bukan "ter". Sengaja masuk longkang>

barb michelen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
ChikaDior berkata...

saya....
mintak sorry kerna tak memenuhi jemputan MASKARA. saya berasa sangat terkilan dan sangat tak seronok. saya ada hati mahu pergi tapi hati tak kesampaian. atas beberapa alasan yang sangat logik. :(

Tok Rimau berkata...

Elmi,
Tidak usah risau dengan kebolehan Tok. jgn ragu.

Rasso,
Sesat di Kuala Lumpur. Dosa dan pahala bercampur. tapi kita mesti terus ngelaban.

Husni,
Jeriji besi menutup longkang dicuri. Sampah penuh menyumbat longkang. Cinta hanyut dibawa monsun.

Lily,
Tiada longkang, banjir la KL yang tidak siap-siap ini.

Chick Dear,
Aku mahu surat tunjuk sebab atas meja aku first thing in the morning.

spyz berkata...

...

jangan jalan
raba
raba
nanti jatuh cintaaaa

opsss..

nanti masuk longkangggggg...

Azhar Ahmad berkata...

Aduhhhh, jalan meraba-raba...

neeziee@separawaras.com berkata...

ada perincian tentang perempuan berpakaian sendat tu tak?

hehe.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin