Khamis, November 26, 2009

RARE: TIKET-TIKET KONSERT YANG PERNAH AKU PERGI


Pentas Muzikarama Shah Alam '88. Headwind. $3.00
Tiket ini membolehkan anda mendapat tawaran istimewa untuk sattu hidangan Sate Ria di Pesta SAIF '88 sahaja.


Produced by Stone City Attractions. U. T. El Paso Presents Scorpions. 1991. $17.50


Konsert Diraja Hetty Koes Endang. UUM Sintok. Masuk Seorang Sahaja. $20


Konsert Lagenda. Tapak Ekspo. Jalan Teluk Wan Jah. Alor Setar. '91 $3.00. Penganjur: Roslan Aziz Productions bersama Lux.


Salem. Konsert Zainal. $25. 1992. Stadium Tertutup MPJB, Johor Bahru.

11 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

pergh!
ni memang dasat Tok~
Tok simpan dalam album ke?

Amy Z! berkata...

Dulu blh je Salem sponsor konsert, sekarang.. cari sponsor mmg susah.. Kesian penyanyi2 sekarang nak buat konsert.

Firol berkata...

Rare...value tinggi ni

jo berkata...

memang rare lah!
berapa album dpt kumpul tok?

ainyusof berkata...

haha, semua konsert yang Tok pergi ketika saya berusia bawah 10 tahun.
rasa sangat kerdil...

Tok Rimau berkata...

Zara,
Simpan dalam album. Album masuk peti ais. Baru tahan lama.

Amyz,
Siapa kata rokok tak bagus? Rokok bagus utk industri konsert.

Firol,
Harga boleh runding.

Jo,
adalah sikit-sikit.

Ain,
Dah tua-tua ni Ain tak gi konsert ke? Gi la Maskara. Free je.

Ayam Kambing berkata...

Tawaran istimewa untuk satu hidangan Sate Ria tu macam mana rupa dia?
dapat diskaun beli sate ke?

ainyusof berkata...

xde konsert yang nak gi. kalau ada pun, ongkosnya nggak ada
memang nak sanagt gi Maskara, tapi selalu clash dgn planning sendiri, tak pun program sekolah

noor afzan berkata...

old skol x ingat punya tok..

patungcendana berkata...

salam aidiladha. ;-)

alan berkata...

dulu banyak konsert best tapi sekarang dah xde..yang banyak gig je

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin