Jumaat, November 13, 2009

SENARAI SEMAK



Esok gua nak gi Melaka untuk cipta sejarah di bandaraya bersejarah tu. Gua nak buat show kat Barcamp Melaka. Gua akan kembara dengan Syed Syahrul dari Sireh Cengkih. Dia pun perform juga. Tidur tak tahu kat mana lagi. Selagi ada langit sebagai bumbung, bumi sebagai lantai, kami okay-okay sahaja.

Ini senarai barang gua bawak:

1. Handycam + DV Tape + Tripod. Ingat nak buat road movie satu.
2. Laptop + DVD Kiri + DVD The making + PPT presentation
3. Sleeping bag. Badan gua dengan simen memang tak serasi.
4. Jeans yang beli kat bundle + Tee yang ada statement. Kami rockstar Jay Bee. Kena jaga imej.
5. Sepasang persalinan spare. Just in case. Spender 3 helai.
6. Berus  gigi + ubat gigi, bedak baby jonson. Kulit gua cam baby. Kena jaga.
7. Poket penuh doa.

Okay. Cukup kot.

p.s.
Apasal penulisan gua berbaur gaya Pipiyapong ni? Pengaruh rakan sebaya kot.

8 ulasan:

gunx berkata...

sedak2..

Amy Z! berkata...

rakan sebaya la sangat.. :-p

Amy Z! berkata...

oh ye. jgn lupa naik taming sari~ haha.

terrarosa berkata...

tuala tak bawa ke Tok ?
atau Tok jenis yang tak mandi jugak ni ?
tapi spender yang lebih tu, buleh juga dibuat tuala... kikikikii

Water Lily berkata...

Sebaya? (err...eerr..)

ainyusof berkata...

Tok mmg muda velia,,, mcm Bang Pipi...hehe...

Tookoo berkata...

nanti kalau gua tegur, jangan tak jawab..

amirahsyuhada berkata...

alamak tok, terlepas lah, lepak umah saya takper, tidur pun takper..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin