Jumaat, Mei 09, 2008

Sindiket Sol-Jah datang lagi! Dengan mainan percuma, Sabotaj 3!

Pergi ke BLOG SOLJAH untuk mainan PERCUMA!

....................

Kesinambungan dari blook Sabotaj 1 & 2 yang sold-out pada tahun 2006. Jika korang terlepas peluang untuk mendapatkan Sabotaj 1 & 2, sila rasa menyesal sekarang.

Sabotaj 3 berharga RM15 senaskah. Termasuk harga pos (Semenanjung Malaysia sahaja). Untuk penghantaran luar Semenanjung Malaysia, harga pos tambahan akan dikenakan.


PRA-TONTON

Usaha-usaha Sol-Jahs menelanjangi diri sendiri dalam Sabotaj 3;

"Aaaaaa..aku gay! Gay tak pandang perempuan. EeeeiiiuoooOOoOooo!" - Naga

"Sekarang, termasuk aku, lengkaplah 10 budak hitam dalam pejabat itu mengazet bukit-bukit bekalan zat dan lurah-lurah pembiakan sebagai kawasan hitam." - Tok Rimau

"Esok kita pergi beli spender baru ya!" - Op

"Seram sejuk aku. Horror. Pukul 4 pagi, apa budak ni buat tengah-tengah jalan besar?" - Amir Mukhriz

"Adakah kau fasis? Tanyanya sambil menanggalkan butang-butang bajunya" - Vovin

"Aku. Model pakaian gay." - Mat Jan

"Bodohnya perempuan ni. Tak nak balik hostel sebab nak tidur rumah jantan jalang tu." - Jigo

"Aku suspect kakak ini yang hantar SMS pagi tadik. Walaupun aku seorang lelaki yang handsome dan bekerjaya, tapi aku bukan gay." - Samurai

"Kaki panjang, body model figure.. heheh.. taste aku." - Spyz

"Gua mengamuk. Malam itu gua tak pergi mengaji." - Pipiyapong


3 LANGKAH YANG PERLU KORANG INGAT

Macam mana cara nak order blook yang sangat menerujakan & menggiurkan ini?


LANGKAH 1

Buat pembayaran secara atas talian (online) kepada kami.

Nama: FAIZUL B. MD ASPAN
Akaun: 1143 4806 1626 (Maybank)


Tarikh akhir membuat pembayaran adalah pada 18 Mei 2008, pukul 11.59 pm.


LANGKAH 2

Scan, print screen atau copy-paste resit pembayaran. Email-kan kepada kami sebagai bukti pembelian.

To: sindiketsoljah@gmail.com
Subject: Saya mahu blook SABOTAJ 3


Sila nyatakan juga butiran berikut;

i. Nama penuh (seperti di Kad Pengenalan)
ii. Nama samaran
iii. URL blog (jika ada)
iv. Nombor telefon
v. Jumlah buku yang ingin dipesan
vi. Alamat surat menyurat yang lengkap
vii. Tarikh pembayaran
viii. Jumlah pembayaran


Kami akan email status pesanan korang selepas verifikasi tentang maklumat pembayaran dilakukan.

Segala maklumat yang diberikan tidak akan didedahkan kepada umum. Kecuali atas perintah mahkamah.


LANGKAH 3

Periksa peti surat korang.

Kami menggunakan Sistem Pesanan Berpusat untuk pengedaran buku Sabotaj 3. Oleh itu, penghantaran buku hanya akan dibuat selepas kami berjaya mengumpulkan semua pesanan.

Dijangkakan, buku korang akan sampai dalam masa 3 hari selepas tarikh tutup pembayaran. Itupun kalau posmen tak sesat atau tak bikin mogok mintak naik gaji.


Mengikut rekod terdahulu, ramai orang yang terlepas peluang memiliki buku-buku terbitan kami kerana terlewat membuat pesanan. Jangan biarkan perasaan menyesal menghantui diri. Tempah blook Sabotaj 3 sekarang!

Untuk sebarang pertanyaan, sila email kepada kami.

Sekian, terima kasih.


Ps: Blook = Buku Blog (http://en.wikipedia.org/wiki/Blook).


--

http://sol-jah.blogspot.com

1 ulasan:

Chech berkata...

Sekilas pandang, I know number 2 is you. Heh.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin