Jumaat, Mei 16, 2008

TAYANGAN PERDANA



"Wong, orang itu mahu pergi tandas la. Bukan mahu amik hadiah," kata aku sambil menunjukkan ke arah kiri.

"Soli! Soli! Wa mana tau," jawab Wong sambil mengalih cahaya ke arah kiri seperti telunjuk aku.

15 Mei 2008. Skudaiville. Ini adalah gambar sekitar Tayangan Perdana filem MENGAIT BINTANG di Dewan Sultan Iskandar. Ha! Ha! Ha! Sebenarnya majlis lain ni, majlis penyampaian hadiah. Filem ini cuma selingan untuk mengurangkan kebosanan majlis yang maha skema tersebut.

Aku? Aku memberi sinaran kepada majlis itu. Mestilah. Aku penata cahaya. Ha Ha Ha! Sebenarnya kerja aku arahkan Wong nak suluh lampu ke mana. Itu je.


LAWATAN SAMBIL BELAJAR
Foto MAJLIS CITRA KARISMA

17 ulasan:

Princess Liyana berkata...

Huhu.first person to comment in here:)
Amboi,smartnya jejaka berbaju hitam itu?Patutla DSI terang benderang.huhu. tak g2?
Mana announcer nye:P?

A t i Q a h berkata...

main suluh suluh lampu ni, belajar dari ABP hari tu yeh?

rasso berkata...

Princess,

I lagi ensem tau hari tu... i saje jer tak snap gambar i... kalah jejaka berbaju hitam tu... sungguh! Tul tak jejaka berbaju hitam? ha ha ha...

artisticklytouch berkata...

aku rasa aku tahu kenapa kau jadi penata cahaya ha ha

xrajunax berkata...

patutnya tok suluh muka tok dulu.
dimulakan dengan ucapan 'selamat hari guru!'

Abdullah berkata...

Tok..
kau x rasa ke komen pasal cahaya tu... hehehehe.. ;)

tasikmerah berkata...

mahu terencat p toilet hamba allah yang kena suluh tu...

missyizzati berkata...

ade penyampaian hadiah ape tok sampai tok jadi penata cahaya? hehe

Danielle_Corleone berkata...

salam Tok,

Insya Allah mungkin esok artikel pasal MASKARA and Sindiket Sol-Jah keluar dalam Sinar Harian. Muka Tengah M/S S16 dan S17.

Chika Chika berkata...

saya nak jadik bintang.
kalau ada watak bintang,
panggil saya.
saya mmg gemerlapan.
serious.
tak tipu.





ahahaha .

azie berkata...

lenkali kita main suluh -suluh ek,hikhik

famia berkata...

eceh.man in black.

dugongsenyum berkata...

Hensem.

Tok Rimau berkata...

Liyana,
Smart lagi jejaka di belakang kamera. Annoucer Mr. Abdullah, tidak ditemui oleh jurukamera.

Atiqah,
Dah ponat jadi lilin membakar diri. Suluh pakai spotlite la pulak.

Rasso,
Lain kali aku snap gambar dgn pose biasa kau.

art,
aku buat-buat tak dengar kata kau.

juna,
Muka tok dah berseri.

abdullah,
mereka cemburu.

tasik,
betul kata engkau. terus makcik tu duduk balik.

izzati,
hadiah sukarakyat lumba lari dalam guni.

daniiel,
depa MMS kat tok paper Sinar. Kat JB tak jual.

chika,
Tok percaya. ;-) (kenyit mata sebelah)

azie,
Oiit, turun la JB. Dah terang lagi bersuluh.

famia,
Balck in man's heart.

dugong,
kau ni puji kau bikin orang saspek kita tau.

Danielle_Corleone berkata...

haha power main MMS paper. hehe :P

ruslina berkata...

hihi, comelnya pekerjaan mengarahkan wong tu,

AyAres berkata...

wahhh...wong pn dah masuk dalam blog glemer ni..cayalah wong...

*wong adalah rakan photography dn rakan lighting pd majlis2 bosar..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin