Khamis, Mei 07, 2009

HANYA DI RADIO

Tiba-tiba DJ Sembang Sinar FM kata, "Teman saya di studio sekarang ini adalah Saudara Yadziz Kassim, jurufoto dari Perlis."

Cis! Tidak mungkin. Aku pun SMS Si Yadziz, "Engkau ke kat Sinar FM tu?" Dia jawab, "Ya."

Aku pun balas lagi, "Syabas. Suara engkau memang mantap. Muka engkau tu memang layak hanya untuk di radio je." Ayat dengki.

17 ulasan:

Tupai Karan berkata...

Kejam..

addyaholix berkata...

entri ni betul-betul tunjukkan sifat dengki dan cemburu tok. ingat tok tu serba sempurna. haha!

Portdy berkata...

Salam Tok,
pertama kali cucu melintas kat sini...

kalau ikut sifir Tok ni, mesti sapa-sapa yang langsung tak kuar di TV mahupun di radio betul-betul hina di pandangan mata kasar Tok huhuhuhuhuuhu.....

sekadar bertanya...

Nadine berkata...

ok apa dia semalam.....bagi can kat dia tok....

BuRuuj berkata...

ish...ish...tok pun main sms undi ker? tak sangka i ;P

Aku Bukan Bidadari berkata...

Jahat!!

Pegawai Khalwat berkata...

Saya sokong Tok!

Nizam.Ariff berkata...

Charlie Chaplin mesti hensem pada zaman tu sebab dia tak perlu berdialog untuk keluar wayang... kan tok?

azie berkata...

tok, ai rasa u kena buat amaran dekat blog u.

SIAPA YANG TAK RETI BERGURAU, BOLEH BLAH JAUH-JAUH.


:-)

cT cHaN berkata...

hi hi hi..
tok ini ada-ada aja~ =P

Princess Liyana berkata...

Huhu U kn dh kuar paper,lg femes.ahaks

Abdullah berkata...

classic - menghina dalam pujian...

bakrihafizhisham berkata...

baaahahhahahahahhahaa.
siot jeh tok!
mentang mentang lah dah berlakon dalam film film pendek
:P
tapi film pendek yang ada pengarah lah.
bukan yang main bedal jeh atas katil tuh
:D
hoho

Tok Rimau berkata...

Bak,
Tok tunggu2 gak kalau ada offer.

Abdullah,
Joke lama dari orang lama.

Princess,
Orang keluar paper orang cantik-cantik kan?

CT,
Tok memang begitu.

Azie,
U tak ada ni, sapa la nak kenakan I lagi?

Nizam,
FYI dia bisu.

Pegawai,
Tunggu aku jd calon YB baru sokong.

Bukan Bidadri,
Hi hi hi. Gurau je la.

Rujj,
Mana ada. Fitnah.

Nadine,
Dia okay. Tok yg tak okay.

Port,
Hafal sifir ni.

Addy,
Tok berkeyakinan tinggi dgn diri sendiri.

Tupai,
Zalim tamak haloba.

hanis berkata...

tok... itu zalim namanya. agaknya apa encik yadziz jawab balik ye ?

Mr PenyuBiru berkata...

tak baik dengki² toq. hehe

tentangseseorang berkata...

tok ayat dengki aku utk ajid.
kau masuk sinar fm jid?
aku tak dgr sinar fm. itu radio utk org-org berusia.

eh kenape aku rasa ayat tuh mcm kena dekat ko skali tok? ahahahhaha

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin