Isnin, Mei 11, 2009

PASCA KONSERT DI AWAN BIRU

Selepas konsert Search di Awan Biru, kami ramai-ramai mengeteh di restoran biasa.

"Gua tak puas hati. Diorang umur dah lepas 50 tapi tenaga macam 20," kata Dean sambil menumbuk meja. "Paling gua tak puas, melainkan Amy, semua rambut panjang mengurai."

Gua diam.

"Diorang jenis layan muzik je.  Bukan pensyarah yang banyak fikir hingga botak," Nordin berteori.

Gua diam.

"Toq, Nordin sindir lu tu. Apa pasal diam?" tanya Dean.

"Gua malas banyak fikir lagi," jawab gua ringkas.


LAWATAN SAMBIL BELAJAR 
Kawan Gua di Konsert:

 Blog Pheewit 
Saluddin
Kedai Gula Gula
Bapak Gula Gula
Ajie

10 ulasan:

rasso berkata...

kalo wa gi nanti tak siqah dah... huh~

;(

Amy Z! berkata...

sakit tekak wa jerit, wa cakap lu..

http://a2ever.blogspot.com/2009/05/rock.html

Mr PenyuBiru berkata...

dengar kata YUNAM ade buat sale! hehe..

bukan ke amy tu botak juge.

Nadine berkata...

satu jawapan yang bagus...

Princess Liyana berkata...

botak comel pe..;)

setuju tak dgn i tok?haha

NM berkata...

eh.. tat nite u duduk sebelah i laa eh..heheh

NM berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aku berkata...

amy pun maybe banyak fikir.

Pipiyapong berkata...

Woi apa barang layan konsert rock kat tempat duduk?

Tok Rimau berkata...

PP,
Wa takut kena raba kat depan stage.

Aku,
tak, amy tiru gua.

NM,
Dokat je kita.

Liyana,
10 markah utk liyana.

Nadine,
Helah bela diri.

Penyu,
Aku tak mau mengubah takdir.

Amyz,
Say yehhhhhhhh!

Rasso,
Kita gi konsert Rabbani. okay?

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin