Selasa, Jun 16, 2009

BORIA DECEPTICON


Kelmarin aku isi minyak di Petronas. Nampak t-shirt Transformer hitam harga RM9.90. Sambar.

Semalam aku mengenakan busana t-shirt Transformer hitam itu untuk ke Giant Hypermarket. Bergaya sungguh. Sampai Giant aku jumpa lebih 20 lelaki memakai baju yang sama. Semua sengeh-sengeh. Kenapa Petronas jual baju kepada mereka juga? Hampeh!

Kalau aku pakai baju High School Musical The Movie lebih bergaya agaknya.



LAWATAN SAMBIL BELAJAR
Bagi galakkan kepada blog baru ni: SEKON

16 ulasan:

Eima Jer berkata...

hahaha..
20 org sampai kalau aku memang dh cover dgn beg plastik giant..
=p

Tok Rimau berkata...

Memang memalukan. Mana nak sorok muka? Rasa nak transform jadi troli hypermaket je.

Portdy berkata...

sebab tu saya beli baju itam Autobot tok heheheheh

Darkk berkata...

nasib baek, kat tempat saya dah abis tok.

eh, btw. terime kaseh untuk poskad life is hell tu.

Anuar Manshor berkata...

Semua pakat buat muka macho! Confirm!

bakrihafizhisham berkata...

samada buat muke macho,
atau buat2 tak nampak geng boria tuh.
hahaha

uncle apis berkata...

sape yang ada baju tu jom pakat2 boria ramai2 tyme tengok opening minggu depan nanti!!

haha

azie berkata...

ha ha ha. tu lah, jgn berlagak lagi,ahaha

mira zin berkata...

ahahahaha..patutnya alang2 dah jumpa satu geng decepticon tu,masing2 kasi high 5!baru gempak..hahaha~

tasikmerah berkata...

kikikiki... kalau aku dh menyamar jadi dinding dah tu....


.

Mr PenyuBiru berkata...

keh3..
aku dah agak dah situasi ni akan berlaku.sebab tu aku tak beli. aku tunggu toys tu je la buat collection.
kik3.. (masih gelak lagi ni)

jo berkata...

nasib baik gua x beli...
niat ada dah...
kang gua kene menyamar jadi GIANT pula...

addyaholix berkata...

nasib baik saya tak beli tok. saya cari kalau jumpa baju "jangan pandang belakang congkak". agak-agak ada yang pakai?

Princess Liyana berkata...

huhu i leh imagine apa rasa ms tu...huhu kalau i, nak g myamar jadi benda sekeliling je..haha

Tok Rimau berkata...

Portdy,
Cub akau gi Giant, tengok berapa banyak autobots.

dark,
Kau rembat cut out transformer yg kat tepi jalan tu tanda protes.

anuar,
gua terus gi fitting terbalikkan baju.

bak,
semua pakat berlengging.

apis,
tunggu dah sikit orang baru tok layan wayang.

azie,
dah insaf dah.

zin,
High 5 tu bukan roti ke?

tasik,
dah cuba tapi orang kenal.

penyu,
aku dah tobat dari collect toys ni. rumah aku dah penuh dgn hello kitty.

jo,
lu menyamar jadi apa pun. orang kenal lu.

addy,
bagus gak idea tu.

Liyana,
Jeles la tu tranformer tee pink tak de.

archaeqalogy berkata...

Saya pakai baju tu buat tidur je, Tok.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin