Isnin, Jun 22, 2009

NOTTINGHAM


Anak saudara aku telefon.

"Orang sekarang belajar di University of Nottingham," dia bercerita.
"Wahhhhh! Tahniah!"
"Terimakasih."
"Musim apa kat sana? Musim salji ke, bunga ke, luruh ke?"
"Mmm... Musim durian."
"Apa?"
"University of Nottingham, kampus Semenyih la."
"Oh."

Bilalah, IPT Malaysia mahu buka cawangan ke luar negara. Kalau buat cawangan di Sweden, cantik gak. Boleh aku melaram dengan Winter Coat. Kalau di Uganda, tak mahu la.

18 ulasan:

azie berkata...

semenyih,
tempat bermain ku suatu ketika dahulu.

Princess Liyana berkata...

Huhuhu..i dah lalu kampus tu..cantik!;)hehe mesti rasa cm study oversea.at least bila dgr namanya...huhu

errr..skang memang musim melantak durian..;)

eceh!uganda tkmo plak..kalau NZ?huhu..

mira zin berkata...

Unversity of Nottingham..boleh jumpa dgn Diana Danielle yang belajar kat situ jugak.ha ha.

blackpurple @ jowopinter berkata...

Kat Kota I5kandar ni, tak lama lagi ada New Castle Univ. pulak tok...

Mr PenyuBiru berkata...

tak dpt blajar kat obersea pun, dpt blajar kat cwg tu dah kira orait tu.

err..kalu IPT kita bukak cwgn kat obersea, tentu ramai yg nak jadik lecturer.

A t i Q a h berkata...

Macam sorang tu, kata belajar kat Oxford. Tapi kat Singapore je rupanya. :P

cahaya berkata...

hebat Kalau kalaU kaT overSea ada DuRian!!!(^^,)

ezham berkata...

ada tengok dia punya pictorial book pasal nottingham univ ni. boleh tahan cantik kampus tu.

ZARA 札拉 berkata...

hehehe...

sama dengan DIana Danielle tu Tok..=)

bleh je pakai winter coat..tapi berpeluh bagai lah~ hahaha~

Rajuna berkata...

kalau la unibesti notinghem tu ada klik macam American Pie-Beta House best gak tu.

addyaholix berkata...

ramai yang rambut blonde tak tok?

hajaribrohim berkata...

ha ha ha ha!!!

FdausAmad berkata...

Style brader...style...

chempaka berkata...

kalo tak silap, lim kok wing ade bukak cawangan kat uk.. kalo tak silap lah.

Masy berkata...

uganda pon best per tok. heheheh

addyaholix berkata...

mana menghilang ni tok? ramai dah rindu!

fadlismile berkata...

weh atok tiger.. bile nak wat posting baru? penat nunggu nih.. tok ngeteh jom.. lame x jumpe awak.. huhu

Tok Rimau berkata...

azie,
Semenyih seems to be a nice place.

liyana,
Kat sijil grad nanti, dia tulis tak Semenyih branch tu?

mira,
Diana nampak I, dia lambai.

black,
New Castle bukan kat Kelantan ke?

penyu,
kat Sarawak/Sabah ada Univ dari Australia. agaknya.

atiqah,
Kampung New Zealand kat mana?

cahaya,
mmg ada pun durian kat obersi.exotik kat sana.

ezham,
cantik mmg.

zara,
zaman 4u2c dulu bersepah anak muda pakai jaket di tengah hari.

juna,
Nottiham UK la.

addy,
melayu blonde banyak la.

hajari,
hu hu hu

fdaus,
kalah tak pe, gaya mesti menang.

chempaka,
nak pindah limkokwing la.

masy,
Uganda tak ada nasi beriani batu pahat.

addy,
jika kau rindu, sebutlah nama ku.

fadli,
Tok kat KL utk beberapa ketika.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin