Isnin, September 28, 2009

TAYANGAN PERDANA DI JAY BEE (FREE ADMISSION)


Facebook Event Details: Layar Gerila

12 ulasan:

ZARA 札拉 berkata...

sapa2 boleh masuk ke Tok?

ni yang nak buat diri sendiri berlari ke UTM ni~

Kareem Mohammed berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kareem Mohammed berkata...

saya mau pegi tapi itu gad bagi masuk?..agak2 surat aritu valid lagi tak?

Tok Rimau berkata...

Cakap je kat Security , u are attending the event. Lepas la.

iYda Juhar berkata...

erkkk jauh tuh.

ai support dari jauh jer. hehhe

Dhani berkata...

nnt buat kat uitm kelantan pulak ok.hehe

Dhani berkata...

oh lupa. tok, tengok blog kawe. ada pasal maria ozawa. eh tak. ada cover zine pipi yang lagi klasik dari zine hilang punca. hehe. :p

BuRuuj berkata...

tok, yeke ni? nak datang la. nk ajak kawan skali. tue o830 atau 2030 tok? takde pm atau am pun?

Nabil Fizri berkata...

xkn gua nk dtg dr bngi?

AyAres151 berkata...

berbayar ke tak? nak prepare ajak ramai2 nih...

sitinurulhawa berkata...

yey yey.. nak pegi nak pegi nak pegi

amANI berkata...

Salam Tok. Hasil usaha yang menarik, sudah direbiu.

http://adamruslan.blogspot.com/2009/10/layar-gerila_12.html

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin