Jumaat, April 09, 2010

LIMA BENDA BODOH

5 Benda Bodoh Yang Pernah Gua Buat
1. Menari breakdance dalam dorm. Nasib baik tak patah tangan.
2. Pakai baju hawaii gi bandar.
3. Pakai seluar hawaii buat main bola.
4. Pakai baju snoopy ketat. macam pakai baju adik sendiri.
5. Pakai seluar bootcut. Ketat atas, labuh bawah.

Tapi syukorlah gua tak terpengaruh pakai baju windbreaker dan gantung CD kat leher.

6 ulasan:

Amy Z! berkata...

hahaha. seluar hawaii main bola? *tutup mata*

Bukan Sepet berkata...

Tak de ler bodoh sangat.
Compare ngan kapal selam tak leh nyelam, kira ok lagi tu.

tentangseseorang berkata...

tapi yang last tu la patut tok try tok

terrarosa berkata...

syukur lah Tok tak terpengaruh dengan baju windbreaker dan gantung CD,
lagipun semua itu berlaku dalam zaman kami, zaman KRU
apahal Tok nak tiru Yusri ?
terjejas abes imej kami
keh keh keh :P

Cikgooden (Selumbar Emas). berkata...

baju nombor nombor tak terpengaruh ka tok?...

*dulu terpengaruh baju gamba pakalolo...

u l t r a b a e berkata...

betul kata terrarossa..tok sebaya kitorang ke?

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin