Khamis, Januari 17, 2008

JOM LAYAN!



Lan,
Hani pesan jangan pakai batik pergi gig HEY UHM. Nanti dia tak ngaku kita ni kawan dia.

PERKEMBANGAN TERKINI BUKU K-EIGHT
Terimakasih kerana sokongan. Buku K-8 habis dibeli. Sesiapa yang tidak dapat buku itu, bolehlah meminjam dari rakan-rakan yang sudah membelinya. Kalau kalian fotokopi buku itu, jangan la bawa datang jumpa aku untuk otograf. Nanti aku otograf dengan tapak kasut.

8 ulasan:

blackpurple @ jowopinter berkata...

Yang belum ada baju batik, boleh hubungai saya atau terus emel saya ya. Harga boleh dirunding. Hehehe!

Tahniah! Tak sia-sialah menjadi salah seorang pemilik buku yang eksklusif.

rasso berkata...

Jowopinter,

Baju batik rega rm20 ade dok?
pingin satu... takde koleksi batik nie... asyik skim pinjaman jer.. lalalala~

Tok,

Hahahaha~ Oke! Nanti saya pakai baju kaler pink bandung kalo ade yang taja untuk ke sana :D...

p.s. Kepada bakal penaja pakaian untuk ke Gig Hey UHM... sila hubungi saya yer... Terima kasihan :D

Tok Rimau berkata...

Black,
Tok tak mahu batik corak bunga. Daun pisang atau rebung. Cliche. Tok nak corak tatoo cam Miami Ink. Skull and Guns. Ada?

Rasso,
Nanti aku bongkar gerobok. Kalau2 baju rock zaman kapak dulu muat utk kau.

Azhar Ahmad berkata...

Baju batik saya best...

Ada planet Zuhal, Mustari, Neptun segala.... Semangat mengangkasa tokkkk

blackpurple @ jowopinter berkata...

Tok & rasso,

Batik yang kena pakai tu batik Malaysia atau batik Indonesia? Yang saya faham kalau batik, coraknya yang macam kain batik tu. Dipadankan dengan blangkon. Hahaha!

Ah Tok berkata...

Sekarang ada fesyen batik urban. Cubalah!

pipiyapong berkata...

inilah masanya untuk gua bisnes otograf palsu..

mie_amour berkata...

xkan x terbit lagi...sy lewat nampak pasal buku ni...alemek....mane laaa ade kwn2 yg nak bce buku2 cnggini skarang..huhu..plz...tell me yg buku ni akan direpublish...isk...kempunan...

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin