Selasa, Jun 03, 2008

HAPPY BIRTHDAY TO YOU


16 ulasan:

Princess Liyana berkata...

Happy birthday to you:)mari nyanyi sama2.erk,untuk siapakah wish ini?orang2 di bulan jun kah?:)
hadiah takde ke?

nUr@dDeEn berkata...

Selamat Hari Lahir..
er.. kepada siapa jua yg menyambutnya!
Semoga panjang umur
Semoga murah rezki
lebih cemerlang
lebih gemilang
lebih terbilang!
:)

Pasihah berkata...

happy birthday

spyz berkata...

hepi double besday..

sdg melantak d rstorn jejatas air keroh dlm pjlnan balik..

sinaganaga berkata...

Thank you, Tok Rimau.

saudagar gaRAM.. berkata...

Muharram, Sawal..

korang bawak apa untuk ari jadi abah tahun ni?

Syawal?

GARAM dan GULA??
lagik???

fazlina berkata...

tok rimau darling,
kita jadi buat screen & talk tu..20th june..8.30pm di rumah pena..mengait bintang jadikan tayang tok? nak buat flyers ni..tok inform faz kalau boleh kay..berapa durasinya juga mahu tahu..thankss.. :)

A t i Q a h berkata...

hadiah beg tangan luis vuitton mungkin sesuai untuk si penyambut hari lahir itu. ha ha ha.

Amiene Rev berkata...

Hari ini hari jadi.... Pak Naga? Atau Tok Rimau?

famia berkata...

thank you juge tok :p

xrajunax berkata...

eh
ni utk hari jadi aku ke tok?
ari ni 4/6 genap 24 tahun
cih!

bayan berkata...

Mengingatkan kelahiran yang penuh kesucian...di mana diri kita ketika ini walau berusia 20, 21, 22, 30, 43, 59?

Masih sucikah? atau bersihkan seperti ketika kita mula-mula dilahirkan?

Renungan untuk semua!

tasikmerah berkata...

hepi befday... hepi befday..

befday sape ni tok?

rasso berkata...

terima kasih tolong wishkan... ehehehe

azie berkata...

happy birthdaylah kepada tok@awek cun@sabrinamon@afimon@sarahmon atau sape2 saje:)

kalau ini birthday tok, baik bitau i..nanti i prepare hadiah. kalau u main sorok2, hadiah pun takde okeh!

ami___ berkata...

birthday tok ke? happy belated birthday tok, sorry lambat wish :>

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin