Sabtu, Jun 07, 2008

UBAH GAYA HIDUP



Kongsi kenderaan dan pakai talipinggang belakang.

17 ulasan:

mohdraimirazak berkata...

kenape bukan basikal??

Danielle_Corleone berkata...

haha! ini macam baru ada gaya yang betul2 hidup! :P

Mr_Hulk berkata...

Ini bukan gaya hidup, ini gaya nak mati.

leez berkata...

malaysia boleh!

nice abs, tok rimau!

waterlily berkata...

Hohoho...ubah gaya hidup.

Aku marhaein kena ubah gaya hidup untuk teruskan hidup(atau terus tak hidup-hidup)

Abdullah berkata...

Aku ingat nak kena start car-pooling lah...rasa 12 orang dlm level aku blh muat x dlm aku aku punya Gen-2?

rasso berkata...

skut tu tok...

kapan lagi berskut roda tiga macam motor perang dunia tu... ada compartment tepi tu.... ehehehe

A t i Q a h berkata...

Kenapa tak tambah gerabak aja kat belakang tu?

Mr Lah,
nak buat car pooling? Im in!! Hoho.

missyizzati berkata...

heh..itu anak die kecik2. kalau anak die besar gedabak, cane?

Tok Rimau berkata...

raimi,
kenapa mesti basikal?

dan,
tok dan beberapa hari duduk rumah untuk jimat petrol punya pasal.

hulk,
sabar hulk, jgn mengamuk.

leez,
lap air liur.

lily,
biar papa asal bergaya.

lah,
S44 residents may claim for mileage. :-)

rasso,
Kena ada compartment kiri kanan.

atiqah,
kat danga bay ada.

izzati,
kalau anak jantan dia besar gajah, tunggang je anak tu. Macam tentera abrahah.

SHIMI berkata...

Mahu atau tidak hidup memang kena melalui perubahan.

Mr PenyuBiru berkata...

apa kata pak² menteri mulakan dulu.ini tidak asyik rakyat je yg nak kena ubah cara hidup.hmm..

Princess Liyana berkata...

bahaya la gaya tu:p
Ish2.ngeri je tgk.haha

Tok Rimau berkata...

Liyana,
Bila minyak naik, kancil klan tukar ke skuter klan. Naik ramai-ramai.

Penyu,
Tok ubah cara mengundi.

Shimi,
Lari dari satu qada + qadar utk ke qada + qadar lain.

Princess Liyana berkata...

Skuter Clan?sounds interesting:)
huhu.Baik,pasni Nebox ada geng baru.

dugongsenyum berkata...

Pak Lah perangai tak berubah-ubah...

ayobkelubi berkata...

tok : sikit hari lagi bas kita lak macam bas kat pakistan nun

basri : gua dah ckp sama lu..mmg tak berubah..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin