Khamis, Jun 26, 2008

WATAK-WATAK SAMPINGAN




Memanglah pelakon utama dalam filem Mengait Bintang adalah Nabil Raja Lawak tetapi siapalah dia tanpa pelakon sampingan dan mereka di belakang tabir?

Tayangan Filem Pendek MENGAIT BINTANG
Jun 27, 2008. Friday. 8pm. Lokasi Rumah PENA.



24 ulasan:

gunx berkata...

LET'S gone !

Princess Liyana berkata...

lupikirlah sendiri..kata Nabil:)
hehe,ghades2 chomel itu jadi pelakon.bestnye!er, sorang je kak tgk tv?mana teman?

waterlily berkata...

Tok,
Tok ada kat sana ke? Saya nak pergi tengok tok (dan filem itu juga) :p

Aiseh, kena check jadual kerja Abdul Razak dulu. Ni yang susah jadi penumpang alahai...

fazlina berkata...

jom dtg ramai2..

Danielle_Corleone berkata...

hehehe! ari tu gua ada tgk the making mengait bintang! :P

si tikus kampung berkata...

tok

filem lepas nie gua nak berlakon sekali bole tak?..jadi sidekick pakcik henpon tu pun jadikla..


psstt..kat mekdi dah ada wifi skrg..hahaha

Mr penyubiru berkata...

tul tu tok. siapalah tok takpe pengomen² seperti kami semua.hehe..

Tok Rimau berkata...

Gone,
Let's Gunx.

Liyana,
Tengok TV sorang-sorang boleh surf channel sesuka hati.

Waterlily,
Jgn la tengok Tok. Tok secara realitinya punya personaliti buruk.

Fazlina,
Mana darlingnya?

Dan,
Cerita ni gezek je lebih.

Tikus Kg,
Gua tak dapat lesen memukat di laut dalam waktu malam. ha ha ha.

Penyu,
Tok sedar. Insaf. Tawaduk.

LaPan berkata...

sungguh sopan gadis itu didepan tivi. bersimpuh.

KAKTINY berkata...

betul tu tok.. tanpa yang kat belakang tabir tu.. camner si nabil tu nak perform.. dia bukannya pandai sgt kan kan kan.. kalau banding ngan tok.. kan kan kan... hehehehehihihihi.. (bodek bodek.. nak jadi sukarelawan belakang tabir leh tak?.. hahahahhaha)

pengkau berkata...

tok ngan dean sham ada bau-bau bacang ka?

tasikmerah berkata...

gambo pertama yg tgh melompat tu aku suka la tok... :p

ayobkelubi berkata...

gua suka tgk awek bersimpuh tgk tv,aaauuwwwww bikin gua rasa macam dalam negara hadhari..

tok, umah pena?. mesti lu lepak Jln Semarak dulu kan?. msg gua kalu mau minum2..gua esok ada kelas... tq

ah tok berkata...

Aduyai...

semut berkata...

haa.nabil.haa.atok dah jadik artis ek

ili syazwani mk berkata...

Tok, nak pegi tapi clash pulak dgn Layar Tanchap.

Waktu sama, tarikh sama.

Op berkata...

pelakon sampingan yang pegang payung tu lagi penting. wooooo. hehe

blackpurple @ jowopinter berkata...

Aiseh! Malam ini nak tengok SEPI-lah.

Hehehe!

vitamin berkata...

salam singgah. met once at Rumah PENA. nway, nice script..

Tasik Hijau berkata...

salam tok...
saya dah menonton cerita ini di rumah PENA malam tadi...
bagus ceritanya dan keputusan mengambil Nabil adalah tepat...
nway, harap pasni Tok tak akan stop buat skrip n filem yang lain pula ya...

A t i Q a h berkata...

alamak. lupa nak ambik gambar tengah lompat macam tu tadi. isk.

Princess Liyana berkata...

Kan best kalau tok ada semalam:) boleh amik gmbr geng blogger:p

amirahsyuhada berkata...

gua tak tengok filem ni (filem-filem macam ni)..sebab rumah gua jauh sangat dari rumah PENA tu..hehe

Ilya Syafeena berkata...

saya sbnanya minat berlakon.
tp hanya permentasan teater2 je la.
teringin nak btol2.mcm best je

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin