Isnin, Februari 23, 2009

MELAYAN YM CHAT

Dia add aku. Aku accept. Layan je.

Tok Rimau: Engkau gay ke?

Zul: Taklah. Aku lelaki sejati. Ada dua awek lagi.

Tok Rimau: Jarang la pulak lelaki nak berkenalan dengan aku.

Zul: Sebenarnya aku nak cari partner bisnes.

Tok Rimau: Aku tak minat MLM ni. Aku suka duit tapi taklah cinta masyuk sangat dengan duit.

Zul: Bukan MLM. E-Dagang.


Aku dah mula rasa terganggu emosi.

Tok Rimau: Aku bagi engkau peluang. Manalah tahu aku berminat. Jelaskan kepada aku. Pilih perkataan engkau. Kalau aku tak suka aku delete engkau.

Zul: Huh... direct je kau sound. Begini. Aku pelajar universiti. Team aku pun semua budak U. Kami mencari partner. Bisnes ni bukan MLM. E-dagang. Kau tak perlu cari member. Cuma kena buat investment sikit. Dan...

Aku tekan punat delete dan ignore user. Aku rasa puas. Ha! Ha! Ha! Gembira betul aku hari ini. Seperti pemuda gagah perkosa. Betullah kata pakar bahawa Internet menjanjikan kuasa di hujung jari anda. Berapa banyak sudah usahawan yang aku delete. Ha! Ha! Ha! (Ketawa macam George Soros).


Aku rasa aku sudah disenarai-hitam oleh persatuan mereka. Mmm... lepas ni aku layan e-mel Nigerian Black Money pula. Baru antarabangsa sikit kegembiraan aku ini

15 ulasan:

tentangseseorang berkata...

ahahahahaha....
mana ada perniagaan takde barang untuk dijual ye tak?

azie berkata...

hoi hoi.perkasa lah, bukan perkosa,kah kah kah

u memang suka kenakan org buat bisnes ek? dulu mamat linguaphone, kena sebijik rimaunism dgn u. dgn e-dagang plak,ahaha

tasikmerah berkata...

tindakan yg tepat. aku setuju. :)


.

Water Lily berkata...

Tok, nanti kalau saya add tok kat YM saya,pls don't ignore me ok. Saya bukan orang bisnes. Saya cuma peminat CSI hahahah!

Princess Liyana berkata...

haha..skrang,i pun dah blajar delete n ignore users;)memang seronok!huhu

Nizam.Ariff berkata...

The choice is yours..hahaha

Tapi, kalau tetiba ada datuk kaya-raya tgh nazak nak cari pewaris via YM camne?

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hahahaha...

Tok...

kamu juga suka delete orang...

=)

Yeah..sangat bahaya that kind of orang..=(

Awang berkata...

gua setuju. tok rimau bijak, tangkas, berani perkosa.

patut layan je budak2 penipu yg macam celaka tuh.

Tok Rimau berkata...

Awang,
Pra-matang utk mengatakan mereka penipu.

Zara,
Orang jahat je. Orang baik x delete.

Nizam,
Alamak. Nyesal la Tok.

Liyana,
ya. dalam online pun mesti respek orang. tak repek, kita delete.

lily,
Saya pun minat CSI.

tasik,
butang tu ada. bila lagi la nak guna.

azie,
Tok mmg sosialis. Anti kapitalis.

tentang,
ada. money changer.

Ariana berkata...

tindakan yang bijak bestari wahai tok rimau!
mcm ni r tok rimau sejati.haha!

addyaholix berkata...

tok, aku pernah kenakan awek jual ubat jerawat. yang tak tahan, aku masuk kedai baju pon dia ikut nak suruh aku beli. aku tanya balik kenapa muka dia tak licin bersih pon? sian awek tu. malu dia. dalam hati komfem maki aku.

nota : kulit muka aku sama macam model safi balqis tuh!

ainyusof berkata...

cayalah tok. sbb sy mls nk lyn bnda2 cmni, tiap2 kali online sy wat invisible jek. tp bla baca citer tok, pas ni konpem sy x invisible lg. kacip gak wat cm tok nih!

bakri hafiz hisham berkata...

puas die,
macam ledakan berak ketulan pertama.
bukan?

AyAres151 berkata...

muahaahaha...wa layan mamat nigeria sampai dia boring nak reply dahhh... padan muka..

derqdnl berkata...

once kau da join mende ni, kau akan desperate gila nk cari partner/org bwh. tak suka betol bila member2 approach srh buat mende ni.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin