Jumaat, Februari 20, 2009

KEJOHANAN TERTUTUP

Nama kejohanan itu Kejohanan Futsal Malam Tertutup Universiti Selatan. Nama pasukan futsal kami, The Dish. Lauk.

Perlawanan berlangsung di waktu malam di gelanggang futsal Kolej Kaynain. Gelanggang futsal ni macam gelanggang tennis. Terkepung dengan pagar dawai. Lantai simen. Lampu limpah. Tiada bumbung. Maksudnya, kalau hujan basah la semua.

Masa sesi memanas badan, Hafeez, ayam tambatan kami, merungut dengan aku pasal keadaan gelanggang. "Tak tertutup pun."

Nama kejohanan itu Kejohanan Futsal Malam Tertutup Universiti Selatan. Nama pasukan futsal kami, The Dish. Lauk.

14 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

Tok main di Kaynain?

hehehe...rugi tak tengok..=(

hehe..

tertutup dari segi lain kot?

haha~

-azwanbakhtiar- berkata...

the dish?

igt 'the lubuk' td. wakaka

tentangseseorang berkata...

nama the dish tuh mesti sesuai dengan keadaan yang dialami malam tuh kan eheheheheeh

muhdzahari berkata...

memang gelanggang tenis pun tok..

hehe..

nordinr berkata...

hehe.. lauk terbuka tu tok..

Ariana berkata...

pakai nama team 'sambal belacan' la tok..lebih 'Malaysia' sket. ;)

Nadine berkata...

dish?...anyway gambar jambu tu macam sedap aje.

sabariah.noor berkata...

tok, tok jdk lelaki simpanan je eh?

azie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
addyaholix berkata...

apa yang aku suka bila kau ulang perenggan pertama pada perenggan terakhir.

sedap bunyinya tok!

Princess Liyana berkata...

Weee..Sir Rahim yang handsome tu ada main di K9. Rugi tak tengok.ahaks!

Masih ingt sindiran tajam i?ahaha ;P

tasikmerah berkata...

menang ke kalah?

Tok Rimau berkata...

Tasik,
Kalah. :-P

Liyana,
Hensem tak ada markah lebih dalam futsal.

Addy,
Sedap hingga menjilat jari.

Sab,
Lelaki simpanan pun penat juga. Penat duduk.

Nadine,
Jambu. Rm8/Kg

Arina,
Team Futsal nama Lauk (The Dish), Team Basketball pula nama Roti Tampal Goyang. ha ha ha. Memang tak serius. Camna nak menang.

Nordin,
Team kami awal2 dah merendah diri.

Muhd,
Lepas ni nak main dam haji je la.

Tentang,
Self-fulfilling prophecy.

azwan,
Lubuk team volleyball aku.

Zara,
Tok perintah ko datang jadi pompom grl.

u l t r a b a e berkata...

Suke pegi kaynine dulu hari rabu petang. tengok budak lelaki ko-q main futsal..hehe..penat study. kene la cuti mata..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin